ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Ερωτική επιστολή βρήκε τον 96χρονο παραλήπτη της μετά από 72 χρόνια


Ερωτική επιστολή βρήκε τον 96χρονο παραλήπτη της μετά από 72 χρόνια

    Ένα γράμμα που είχε γραφτεί πριν 72 χρόνια ανακαλύφθηκε σε ένα σπίτι στο Νιου Τζέρσεϊ. Ο Άλεν Κουκ και η κόρη του Μελίσα έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι τους όταν σε μια ρωγμή στην ταράτσα ανακάλυψαν μια ιστορία αγάπης που είχε μείνει κλεισμένη σε έναν φάκελο για πολλά χρόνια.
    «
Το είχε γράψει γυναίκα και μέσα σε αυτό ανέφερε για το μωρό που θα ερχόταν σύντομα στη ζωή», αναφέρει στο CNNi ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Περισσότεροι από 1,2 εκ. συνταξιούχοι στην Ελλάδα, με συντάξεις χαμηλότερες από 500 ευρώ/μήνα.


Περισσότεροι από 1,2 εκ. συνταξιούχοι στην Ελλάδα, με συντάξεις χαμηλότερες από 500 ευρώ/μήνα.



    Στα 722,03€ μεικτά διαμορφώθηκε τον Δεκέμβριο του 2016  η μέση κύρια σύνταξη, στα 170,93€ η επικουρική και στα 97,86€ τα μερισματα του Δημοσίου.

Βίντεο με Στιγμιότυπα από την Εκπαίδευση της ΣΜΥ

Οι εικόνες είναι πραγματικά εντυπωσιακές από την εκπαίδευση των μόνιμων υπαξιωματικών του Ελληνικού Στρατού.
Στο βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Στρατού, οι εκπαιδευόμενοι υπαξιωματικοί απεικονίζονται σε διάφορα στάδια της σκληρής άσκησης στο πλαίσιο τριήμερης επιχειρησιακής εκπαίδευσης.
Αποστολή της Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Στρατού Ξηράς είναι:

Ξεκινούν οι ηλεκτρονικές κατασχέσεις θυρίδων, μετοχών, αμοιβαίων


Ξεκινούν οι ηλεκτρονικές κατασχέσεις θυρίδων, μετοχών, αμοιβαίων

    Τους ιδιοκτήτες που δεν έχουν δηλώσει τα ακίνητα που κατέχουν στην εφορία αναζητούν οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών, γράφει η "Καθημερινή".
    Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) μέχρι το τέλος του έτους θα είναι έτοιμο το σχέδιο εντοπισμού υπόχρεων σε υποβολή Ε9. Μάλιστα, το κτηματολόγιο αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το έργο της εφορίας για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών που «ξέχασαν να δηλώσουν τα ακίνητά τους. Ταυτόχρονα, η ΑΑΔΕ αναμένει την ψήφιση διατάξεων που θα επιτρέψουν μαζικές κατασχέσεις θυρίδων και χρηματοοικονομικών προϊόντων με ηλεκτρονικό τρόπο.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ EXXONMOBIL ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

22/05/2017
Ενδιαφέρον για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στα θαλάσσια οικόπεδα του Ιονίου δείχνει ο αμερικανικός πετρελαϊκός κολοσσός ExxonMobil.
Εκπρόσωποι της ExxonMobil, Total και ΕΛΠΕ, είχαν συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, και τον υπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Σταθάκη.