ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Κυριακή 26 Μαρτίου αλλάζει η ώρα

Την επόμενη Κυριακή 26 Μαρτίου υποδεχόμαστε τη θερινή ώρα και γυρνάμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά (από 3 θα δείξουν 4). Η ώρα αλλάζει πάντα την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου και η αλλαγή στη χειμερινή γίνεται την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, όπου βάζουμε τους δείκτες μία ώρα πίσω.

«Πετσοκομμένες» συντάξεις Απριλίου: Ποιοι συνταξιούχοι θα χάσουν έως και 200 ευρώ σε 15 ημέρες

Χιλιάδες συνταξιούχοι που συνεχίζουν να λαμβάνουν καθαρές μηνιαίες αποδοχές άνω των 1.700 ευρώ, αλλά και περιπτώσεις συνταξιούχων με καθαρό άθροισμα πολλαπλών συντάξεων άνω των 3.000 ευρώ, θα υποστούν υψηλές μηνιαίες μειώσεις.

Όσα πρέπει να κάνετε για να γλυτώσετε τους έξτρα φόρους .


Όσα πρέπει να κάνετε για να γλυτώσετε τους έξτρα φόρους .
Μην βιάζεστε, θα υπάρξουν και άλλες ενημερώσεις, πληρέστερες.
http://thessbomb.blogspot.gr
    «Κρύος ιδρώτας» λούζει χιλιάδες πολίτες εν όψει της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, με τον κίνδυνο των επιπλέον φόρων να καραδοκεί, απειλώντας με σημαντικές επιβαρύνσεις τον προϋπολογισμό των νοικοκυριών.

Στουρνάρας: Μονόδρομος το κλείσιμο της αξιολόγησης

ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

17/03/2017

Η άμεση ολοκλήρωση της αξιολόγησης, μέσω ενός συμβιβασμού για την άμβλυνση των διαφορών μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των θεσμών, και η αποκατάσταση του κλίματος εμπιστοσύνης, αποτελούν πλέον μονόδρομο για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, επεσήμανε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

ΥΠΟΙΚ: ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΕΝΤΟΣ 2ΟΕΤΙΑΣ Η ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ

17/03/2017

Τροπολογία για τη δυνατότητα απόσβεσης των τραπεζικών ζημιών από τις ρυθμίσεις των «κόκκινων δανείων» κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών.