ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Η πραγματική ιστορία που κυκλοφορεί στα δικαστήρια για τη σχέση δικηγόρου-πελάτη


Η πραγματική ιστορία που κυκλοφορεί στα δικαστήρια για τη σχέση δικηγόρου-πελάτη
Γράφει η Μαρία Ζαχαροπούλου
    Στους διαδρόμους των δικαστηρίων κυκλοφορούν ιστορίες που σε πολλές περιπτώσεις έχουν λάβει διαστάσεις αστικού μύθου. Μια από αυτές αφορά τη σχέση δικηγόρου-πελάτη και μπορεί να κυκλοφορεί σαν ανέκδοτο από χείλη σε χείλη μεταξύ των συνηγόρων, ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινή και εκτυλίχθηκε σε δικαστήριο μεγάλης επαρχιακής πόλης πριν από περίπου 40 χρόνια.

Η ιστορία της πατάτας " ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ "


Η ιστορία της πατάτας
    Σύμφωνα με τους ιστορικούς, οι ιθαγενείς Αμερικανοί, που ζούσαν στην οροσειρά των Άνδεων, γνώριζαν την πατάτα περίπου 4.000 χρόνια πριν ο γευστικός αυτός βολβός ξετρελάνει τους Ευρωπαίους. Την αποκαλούσαν με διάφορα ονόματα και σε ορισμένες, μάλιστα, περιοχές αποτελούσε βασικό συστατικό της καθημερινής διατροφής τους.

Μετρητά τέλος για συναλλαγές πάνω από 500 ευρώ.


Μετρητά τέλος για συναλλαγές πάνω από 500 ευρώ.
Θέλουν σώνει και καλά να βάλουμε τα λεφτά στις τράπεζες.
Από εκεί, μπορούν πιο εύκολα να τα…. «ελευθερώσουν» !
    Αλλαγές στις καθημερινές συναλλαγές των καταναλωτών, με στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής, φέρνει το σχέδιο νόμου για τη διευρυμένη χρήση χρεωστικών, πιστωτικών, προπληρωμένων καρτών και e-banking.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΖΑ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 30 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΕΩΣ ΤΟ 2019

28/11/2016
Την τρίτη θέση στην αγορά της μπύρας και την πρώτη θέση μεταξύ των εταιρειών ελληνικής ιδιοκτησίας, κατέχει πλέον η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ΑΕ, οι μέτοχοι της οποίας αποφάσισαν πως είναι καιρός να υπερβούν τα στενά όρια του νομικού και φορολογικού πλαισίου της μικροζυθοποιίας και να διεκδικήσουν τον ρόλο του μεγάλου παίκτη της ελληνικής αγοράς ζύθου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

πηγη : Votegreece.gr

 
49
 
0
Χριστός ως Αρχηγός του κράτους

Στις 19. Νοεμβρίου 2016, μία πρώην κομμουνιστική χώρα, η Πολωνία διακήρυξε επισήμως εκ νέου τον εαυτό της ως ένα χριστιανικό έθνος, αποκηρύσσοντας ουσιαστικά το άθεο παρελθόν της.
Την ώρα μάλιστα που η Ευρώπη βάσει σχεδίου ισλαμοποιείται.
Σε μια μεγαλοπρεπή τελετή στον Καθολικό Ναό του Θείου Ελέους στην Κρακοβία της Πολωνίας, οι Καθολικοί Επίσκοποι της Πολωνίας με την παρουσία του Προέδρου Andrzei Duda και πολλών καθολικών προσκυνητών, αναγνώρισαν επίσημα τον Ιησού Χριστό ως Βασιλιά της Πολωνίας και Τον κάλεσαν να καθοδηγήσει το έθνος τους, το λαό τους και τους πολιτικούς τους ηγέτες.
Στην Ελλάδα αντίθετα, χάρη στις αποστασίες των πολιτών, το κράτος επιδιώκεται να κηρυχθεί σε ουδετερόθρησκο, προπομπό του αθεϊσμού.

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας & διακίνησης ναρκωτικών στο κέ...


Ο χρήστης EllinikiAstynomia
 έχει μεταφορτώσει το βίντεο Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας & διακίνησης ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας & διακίνησης ναρκωτικών σ...

ΠΗΓΗ : EllinikiAstynomia