ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Πρώτο βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πυροτεχνημάτων 2016

ΕΛΛΑΔΑ Πρώτη σε παγκόσμιο διαγωνισμό πυροτεχνημάτων ελληνική ομάδα Δείτε το βίντεο με τα θεαματικό σόου που απέσπασε το πρώτο βραβείο στις ΗΠΑ 9.10.2016 | 17:54 Tweet Send Mail SHARES 1412 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ           Ο Παύλος και ο Φίλιππος Νάνος, απέσπασαν το πρώτο βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πυροτεχνημάτων που διεξήχθη στο Σινσινάτι στις ΗΠΑ.  
Πρώτη σε παγκόσμιο διαγωνισμό πυροτεχνημάτων ελληνική ομάδα
 Το θέαμα προσέλκυσε 20.000 θεατές που παρακολούθησαν κάθε χώρα να πραγματοποιεί μια 8λεπτη παράσταση πυροτεχνημάτων.

Δοκιμάστε τη μνήμη σας με ένα γρήγορο τεστ!


Δυσκολεύεστε να θυμηθείτε το τηλέφωνο του καλύτερού σας φίλου; Μήπως χρειάζεται να τσεκάρετε συνέχεια το ημερολόγιό σας για να επιβεβαιώσετε πότε και τι ώρα έχετε προγραμματίσει τα ραντεβού σας; Σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα που αφορούν τη μνήμη Τσέστερ Σάντος, μάλλον φταίει το κινητό σας!

Γιατί δεν πρέπει να σπάτε τα σπυράκια στο «τρίγωνο του κινδύνου»


Τα σπυράκια στο πρόσωπο είναι ένα κλασικό αισθητικό πρόβλημα, όμως δεν πρέπει να μπαίνουμε στον πειρασμό να τα σπάσουμε, προειδοποιούν οι ειδικοί.
Πέρα από το σημάδι που θα αφήσει στο πρόσωπο, ένα σπυράκι που βρίσκεται μέσα στο «τρίγωνο του κινδύνου» μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή λοίμωξη και επιπλοκές εάν το πειράξουμε.

Το πανέμορφο χωριό της Ελλάδας με το ποτάμι και τα πλατάνια

BLOGGER : Για μας από την Αργολίδα είναι λίγο μακριά αλλά σε μία Πολυήμερη Εκδρομή θα είναι πολύ ωραία να είναι στο πρόγραμμα. Από τις φωτογραφίες δείχνει για μέρη από Εξωτερικό 


Τέλειο για εκδρομή


Το πανέμορφο χωριό της Ελλάδας με το ποτάμι και τα πλατάνια
Το Κεφαλάρι είναι χωριό στη Δράμα στα σύνορα το Νομό Καβάλας με πληθυσμό τους 851 κατοίκους, πλούσιο σε βλάστηση με κρυστάλλινα νερά.
Μπορείτε εύκολα να το βρείτε αν είστε στην Βόρεια Ελλάδα και να περάσετε όλη σας τη μέρα εκεί. Κάποτε, επί Τουρκοκρατίας το χωριό λεγόταν "Μπουνάρμπασι".
Στο Άνω Κεφαλάρι σε μία έκταση 12 στρεμμάτων υπάρχει ιχθυοτροφείο παραγωγής νωπής και καπνιστής πέστροφας και οξύρρυγχου. Επισκεφθείτε τα τέσσερα πανέμορφα ξωκλήσια, των Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, του Αγίου Νικολάου, της Παναγίας και του Προφήτη Ηλία.

Τα 5 πράγματα που πρέπει να πετάξετε τα επόμενα 10 λεπτά από το σπίτι σας

Τα 5 πράγματα που πρέπει να πετάξετε τα επόμενα 10 λεπτά από το σπίτι σας

Στην καθημερινότητά μας πολλά μπορεί να είναι αυτά που μας ενοχλούν και έχουν σχέση με το σπίτι και την διακόσμησή του ή και με τις ενοχλητικές συνήθειες που αγαπάμε να κάνουμε και έχουν αντίκτυπο στον προσωπικό μας χώρο.

LimnosReport web tv: Επίδειξη ομάδα Ζευς, Λουκάς Θεοχαρόπουλος, 8η Οκτωβ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  F-16 ΖΕΥΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΙΛΟΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  F-16 ΖΕΥΣ


ΠΗΓΗ ΓΙΑ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :  "   https://www.google.gr    "




ΠΗΓΗ : "  http://www.pentapostagma.gr  " 

Τεστ εγκυμοσύνης.

Πάει μία ξανθιά στον άνδρα της και του λέει ενθουσιασμένη:
- Αγάπη μου, θα αποκτήσουμε δίδυμα!!!

Προσκυνηματική εκδρομή του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ "ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ" ΣΤΑ ΡΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ...





Ο Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος Λάρισας "ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ",κατά το χρονικό διάστημα από 23/9 έως 29-09-2016, πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στα Ορθόδοξα Μοναστήρια της Ρουμανίας. 

Επισκέφθησαν εκεί μεταξύ των άλλων, την Ιερά Μονή Αγάπια, με τις 500 Μοναχές,την ΙεράΜονή Σέκκου,με το Κωδωνοστάσιο του Γ.Ολύμπιου, που ανατινάχθηκε. Εκεί κυματίζει η Ελληνική και Ρουμάνικη σημαία, μπροστά στην προτομή του Γ.Ολύμπιου (Επιτύμβιος πλάκα και ο Γ.Ολύμπιος με τις σημαίες 1η foto).