ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΦΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ

ΠΗΓΗ : 

 
22
 
0
Είναι γεγονός ότι πολλοί από εμάς νομίζουμε ότι η φράση, όπως προφέρεται, είναι πράσινα άλογα. Ωστόσο, το σωστό είναι Πράσσειν άλογα.
Τι σημαίνει η φράση αυτή;

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος «Λεύκτρο – Σπάρτη»

24
Likes
6
Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων παρέδωσε στην κυκλοφορία το νέο αυτοκινητόδρομο «Λεύκτρο – Σπάρτη» και ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης...
aytokinhtodr-thumb-large
Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων παρέδωσε στην κυκλοφορία το νέο αυτοκινητόδρομο «Λεύκτρο – Σπάρτη» και ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης όλων των οδικών αξόνων.

Ο καλύτερος νέος αγρότης στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι Έλληνας βιοκαλλιεργητής

34
Likes
6
Το πρώτο βραβείο στον 3ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για την Ανάδειξη του Καλύτερου Νέου Αγρότη της Ευρώπης που διεξήχθη στις 7...
agrotis-ellinas
Το πρώτο βραβείο στον 3ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για την Ανάδειξη του Καλύτερου Νέου Αγρότη της Ευρώπης που διεξήχθη στις 7 Απριλίου στο Ευρωκοινοβούλιο έλαβε η Ελλάδα.

Οδηγούς προσλαμβάνει η ΕΕ με βασικό μισθό 1.900 ευρώ συν τα επιδόματα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οδηγούς προσλαμβάνει η ΕΕ με βασικό μισθό 1.900 ευρώ συν τα επιδόματα
    Διαγωνισμό για την πρόσληψη 110 οδηγών διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO). Όσοι προσληφθούν θα έχουν ως αντικείμενο τη μεταφορά προσωπικοτήτων καθώς και μόνιμων ή άλλων υπαλλήλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κυρίως στις Βρυξέλλες, στοΛουξεμβούργο και στο Στρασβούργο, αλλά και σε άλλα κράτη – μέλη και τρίτες χώρες.
    Επίσης θα μεταφέρουν επισκέπτες, αντικείμενα και έγγραφα καθώς και την αλληλογραφία.

Επιστροφή στην Αθήνα με επιπλέον μέτρα 3 δισ. ευρώ -Συν 5,2 δις τα παλιότερα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Επιστροφή στην Αθήνα με επιπλέον μέτρα 3 δισ. ευρώ -Συν 5,2 δις τα παλιότερα.
    Τελικά, τα εισπρακτικά μέτρα των 5,4 δισ. ευρώ που θα πρέπει να λάβει η κυβέρνηση έως το 2018 δεν θα είναι τα μόνα, αφού οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς δεν είχαν το επιθυμητό για το οικονομικό επιτελείο αποτέλεσμα, με τους Ευκλείδη Τσακαλώτοκαι Γιώργο Σταθάκη να επιστρέφουν από την Ουάσινγκτον με ένα έξτρα πακέτο μέτρων ύψους 3 δισ. ευρώ
Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι!
    Με την κυβέρνηση να μην μπορεί να πείσει τους δανειστές για την αποτελεσματικότητα των μέτρων που προτείνει, οι τελευταίοι ζήτησαν και νέο πακέτο μέτρων ύψους 3 δισ. Το συγκεκριμένο πακέτο μέτρο θα είναι έτοιμο και θα ενεργοποιηθεί εφόσον φανεί να υπάρχει απόκλιση από τους στόχους για το πρωτογενές πλεόνασμα. Δηλαδή, αν οι προβλέψεις τις κυβέρνησης πέσουν έξω και δεν αποδώσουν τα μέτρα, το επόμενο πακέτο θα είναι έτοιμο και συμφωνημένο και θα ενεργοποιηθεί αμέσως.

Tα πέντε μυστικά του ασφαλιστικού που κρύβει η κυβέρνηση

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Tα πέντε μυστικά του ασφαλιστικού που κρύβει η κυβέρνηση
http://www.seleo.gr 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 
    Σε μια ακόμη επίδειξη της «ταξικής» πολιτικής που σκοπεύει να εφαρμόσει η κυβέρνηση στο ασφαλιστικό, ο υπουργός ΕργασίαςΓιώργος Κατρούγκαλος παρέθεσε μια σειρά από… ποσοστάχωρίς όμως να ανοίξει τα χαρτιά του για το βασικό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί:
Ποιες επικουρικές συντάξεις θα μειωθούν και πόσο. Ποια ήταν τα ποσοστά του;

Τέλος στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα λόγω κόστους ασφαλίστρων -Ασφάλιση με το χιλιόμετρο σε δύο βήματα!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τέλος στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα λόγω κόστους ασφαλίστρων -Ασφάλιση με το χιλιόμετρο σε δύο βήματα!
Διαφήμιση μεν, αλλά μήπως συμφέρει σε κάποιους ?
    Λύση στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, που κρατούν ακινητοποιημένα τα οχήματά τους, αλλά και  για   αυτούς που έχουν δεύτερο ή τρίτο αυτοκίνητο και το χρησιμοποιούν ελάχιστα αποτελεί ο νέος τρόπος ασφάλισης με το χιλιόμετρο, Buy The Mile, από την Anytime.

Νέα χαλάρωση από την ΕΚΤ αναμένουν οι οικονομολόγοι

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ

19/04/2016
Νέα χαλάρωση της νομισματικής πολιτικής της ΕΚΤ αναμένει τον Σεπτέμβριο η πλειοψηφία των αναλυτών, σύμφωνα με σημερινή δημοσκόπηση του πρακτορείου Bloomberg.

ΙΕΛΚΑ: 103 ΕΚΑΤ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ

19/04/2016
Με 103 εκατ. ευρώ θα επιβαρυνθούν ετήσιως τα νοικοκυριά από ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ από το 23% στο 24% και για τις αγορές που αφορούν μόνο σε τρόφιμα, σύμφωνα με ανάλυση που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών.

Τηλεοπτικό σποτ για την οδική ασφάλεια- Πάσχα 2016