ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Απίστευτα τα νούμερα των "μεταναστών" που ταΐζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις !… 35 Likes19

Tο ακούγαμε το λέγαμε αλλά δεν το πιστεύαμε …Μόνο το Στράτευμα υπάρχει σε αυτήν εδώ τη χώρα και τίποτε άλλο...

FAGITO-640x360
Tο ακούγαμε το λέγαμε αλλά δεν το πιστεύαμε …Μόνο το Στράτευμα υπάρχει σε αυτήν εδώ τη χώρα και τίποτε άλλο !
Δεν υπάρχει κανένας άλλος φορέας καμιά ΜΚΟ καμιά δήθεν ανθρωπιστική οργάνωση …Τα νούμερα είναι απίστευτα !
Το Στράτευμα κοιμίζει και ταΐζει 30.000 λαθρομετανάστες χωρίς να υπάρχει κανένα σχέδιο πότε και εάν τελειώσουν αυτοί που μας έρχονται !

Είναι Νηστεία να τρώμε αρτύσιμα φαγητά με…νηστίσιμα υλικά;

22
Likes
9
Η ερώτηση αυτή απευθύνεται σε όλους μας και κυρίως, σε όσους και όσες νηστεύουν. Είναι γεγονός πως η εγκράτεια στο...
sarakosti_large
Η ερώτηση αυτή απευθύνεται σε όλους μας και κυρίως, σε όσους και όσες νηστεύουν. Είναι γεγονός πως η εγκράτεια στο φαγητό είναι πολύ δύσκολη, ειδικά στην εποχή μας. Πολύς κόσμος, ακόμα και άνθρωποι που είναι πιστοί Χριστιανοί, δεν μπορούν να αντέξουν τις Νηστείες όπως επιτάσσει η παράδοση της Εκκλησίας μας κι έτσι, με διάφορους τρόπους προσπαθούν να τις…ελαφρύνουν.

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ! Καθαρίστε τα νεφρά σας μόνο με μισό ευρώ!

267
Likes
70
ΒΟΤΑΝΑ & ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ0 ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ! Καθαρίστε τα νεφρά σας μόνο με μισό ευρώ...
maintanow-600x274
ΒΟΤΑΝΑ & ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ0
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ! Καθαρίστε τα νεφρά σας μόνο με μισό ευρώ!
2016/03/16 3:34 μμ
maintanow

ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ! Δείτε τι θα συμβεί στον οργανισμό σας αν γεύεστε καθημερινά μια κουταλιά ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού

66
Likes
18
Τα οφέλη του ελαιολάδου είναι πολύ γνωστά, όπως και οι χρήσεις του λεμονιού ως σπιτικό γιατροσόφι είναι σχεδόν αμέτρητες. Αυτοί...
44444-600x314
Τα οφέλη του ελαιολάδου είναι πολύ γνωστά, όπως και οι χρήσεις του λεμονιού ως σπιτικό γιατροσόφι είναι σχεδόν αμέτρητες. Αυτοί οι δύο στυλοβάτες της μεσογειακής διατροφής μπορούν να κάνουν θαύματα….

Eντυπωσιακός ουρανοξύστης σε σχήμα κόμπρας!

4
Likes
2
Το θέαμα μιας γιγαντιαίας κόμπρας στη μέση του αστικού ορίζοντα μπορεί να φαίνεται σαν μέρος από ταινία τρόμου για τους...
cobra1
Το θέαμα μιας γιγαντιαίας κόμπρας στη μέση του αστικού ορίζοντα μπορεί να φαίνεται σαν μέρος από ταινία τρόμου για τους δυτικούς, αλλά και σε πολλές χώρες της Ασίας τα φίδια είναι σύμβολα της σοφίας και της αιώνιας ζωής. Ο Ρώσος αρχιτέκτονας Vasily Klyukin σχεδίασε έναν ουρανοξύστη σε σχήμα κόμπρας με στόχο να γίνει σύμβολο θετικής ενέργειας. Ο πύργος υψώνεται σαν σώμα φιδιού και επεκτείνεται σχηματίζοντας το κεφάλι, το οποίο θα μπορούσε να στεγάσει μια βεράντα ή ένα εστιατόριο ή ένα κλαμπ. Το ίδιο το σώμα θα στεγάσει γραφεία ή διαμερίσματα.

Γιατί παγκόσμιοι ηγέτες και δισεκατομμυριούχοι χρησιμοποιούν απαρχαιωμένα κινητά;

54
Likes
15
Μια σειρά από κορυφαία στελέχη εξακολουθούν να παραμένουν προσκολλημένοι σε «αρχαία» κινητά τηλέφωνα, τα οποία έχουμε ξεχάσει από χρόνια ότι...
img51490_67a004a45833d0b52cc28d93f97bb9b3_650_432
Μια σειρά από κορυφαία στελέχη εξακολουθούν να παραμένουν προσκολλημένοι σε «αρχαία» κινητά τηλέφωνα, τα οποία έχουμε ξεχάσει από χρόνια ότι υπάρχουν.

ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. VIDEO

 
156
 
0

Ερυθρός Σταυρός λαθρομεταναστες
Μουσουλμάνοι «πρόσφυγες» στην Ειδομένη και στα νησιά αρνούνται την βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού!
Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6 και στον Δ. Κολιό ήταν ο Πρόεδρος του παραρτήματος Αλεξανδρούπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Γιώργος Κουκουράβας. Ο κ. Κουκουράβας κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε πάνω στο θέμα της συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής για τους «πρόσφυγες», από το Τοπικό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης και μεταξύ άλλων ανέφερε πως μια μεγάλη μερίδα εξ΄ αυτών αρνήθηκαν τα τρόφιμα βλέποντας το σύμβολο του Ερυθρού Σταυρού.

ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ…

ΠΗΓΗ: 

 
56
 
0

ψαχνω τον θεο
Μία ανέκδοτη ιστορία που είπε κάποτε ο π. Μελέτιος. Αξίζει τον κόπο να διαβάσετε.
“Κάποτε ένας χωρικός…
Κάποτε ένας χωρικός άκουσε στην εκκλησία ότι αν δώσεις ελεημοσύνη θα λάβεις εκατονταπλάσια από τον Θεό. Είπε λοιπόν στην γυναίκα του να δώσουν ως ελεημοσύνη το μοναδικό βόδι που είχαν και ο Κύριος θα τους επέστρεφε 100 βόδια για την καλή τους πράξη.
Δεν δίστασε δε καθόλου να δώσει το βόδι του, έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στον Κύριο. Έδωσε λοιπόν το βόδι και περίμενε την ανταπόδοση από τον Θεό.

Πως Διοικείς τους Έλληνες, Ένα Μεγάλο Ψέμα ή Ένας Καθρέφτης να δούμε αυτό που δεν θέλουμε;

Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2016 14:47 Ελλάς


2
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Gnothi
 
   "Πρόσεξε αυτούς τους παλικαράδες της πολιτικής, που δεν καταλαβαίνουν ότι είναι γελοίο να έχεις το ύφος του δυνατού και του τρανού, όταν από καιρό έχεις πάψει να είσαι. 
Καθώς τρέφονται από την οπτασία των περασμένων τους μεγαλείων και δεν μπορούν να συμμορφωθούν με τις σημερινές τους διαστάσεις, πολύ θα σε ταλαιπωρήσουν με την αξίωσή τους να μην επεμβαίνεις στα πράγματα της πόλης τους."

Μια άγνωστη μικρή διαδρομή ημιυπογείως

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Μια άγνωστη μικρή διαδρομή ημιυπογείως
Λέξεις- εικόνες: Κύα Τζήμου
    Περπατώντας τη Λεωφόρο Στρατού, μόλις φτάσεις στην κάτω πλευρά του Βελλίδειου στρίβεις δεξιά και παράλληλα με το κτίριο ανακαλύπτεις ένα περιποιημένο άγνωστο πλακόστρωτο δρομάκι να ανοίγεται αριστερά και κάτω από την 3ης Σεπτeμβρίου. Ελάχιστοι μάλλον θα το έχετε ήδη ανακαλύψει. Είναι το δρομάκι που σου επιτρέπει να ανηφορίσεις προς την Εγνατία χωρίς να αναγκαστείς να βαδίσεις στον άχαρο αυτοκινητόδρομο που δεν προσφέρεται για περπάτημα.
    Περπατώντας στο πλακόστρωτο κάτω από τα δέντρα αισθάνεσαι ευχάριστα και σε περιμένει άλλη μια έκπληξη. Μετά από λίγα μέτρα βρίσκεσαι να περπατάς παράλληλα με μια φροντισμένη περιοχή κάτω απ΄τον αυτοκινητόδρομο, πλήρως ανασκαμένη και επιμελημένη από τους αρχαιολόγους.