ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Πρωτιές Ελλήνων καθηγητών στη χρηματοδότηση έρευνας σε πανεπιστήμια του Κατάρ


2
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
katar
Μπορεί στην Ελλάδα η έρευνα  και η καινοτομία στην εκπαίδευση να τελεί ουσιαστικά υπό διωγμό, καθώς ελέω οικονομικής κρίσης  και τρόικας , η χρηματοδότηση είναι συνεχώς μειούμενη τα τελευταία χρόνια, αλλά φαίνεται ότι η ποιότητα και το ταλέντο Ελλήνων καθηγητών και φοιτητών βρίσκει απήχηση στο εξωτερικό. 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΠΗΓΗ : "    " 

 
26
 
0
οικογενεια
Όλοι οι γονείς το ξέρουν: Ο γρηγορότερος τρόπος για να κάνεις τα παιδιά να πουν τη λέξη «καλά» είναι να τα ρωτήσεις «πώς τα πέρασες σήμερα;» Ή «πώς πήγε το σχολείο;»

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

 
61
 
0

χαρακτηρας στη σχεση
Βάλε την ημερομηνία γέννησής σου και βρες τι χαρακτήρα είσαι.
Για παράδειγμα: Αν έχεις γεννηθεί στις 29 οποιουδήποτε μήνα ή χρόνου, απλά πάρε το 29 χώρισέ το και πρόσθεσέ το ως δυο ξεχωριστούς αριθμούς 2 + 9 = 11.
Τώρα πχ πάρε το 11 που βρήκες στο προηγούμενο άθροισμα, χώρισέ το και πρόσθεσέ το ως δυο ξεχωριστούς αριθμούς… 1 + 1 = 2.
Έτσι, το 2 πχ είναι ο αριθμός της γέννησής σου.

Ζωνιανά

Πως λέγεται ο αγαπημένος ηθοποιός των Ζωνιανών;
Γιώργος Φούντας
Ποιο είναι το αγαπημένο σνακ των κατοίκων των Ζωνιανών;
Η χορτόπιτα

'Μαχαίρι' και στην Εθνική Σύνταξη. Χάνουν το ΕΚΑΣ 60.000 συνταξιούχοι

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

'Μαχαίρι' και στην Εθνική Σύνταξη. Χάνουν το ΕΚΑΣ 60.000 συνταξιούχοι
    Περισσότεροι από 60.000 δικαιούχοι του ΕΚΑΣ από τον επόμενο μήνα, θα απολέσουν το συγκεκριμένο βοήθημα. Ημνημονιακή δέσμευση για περικοπή του εν λόγω επιδόματος απότο 20% των «προνομιούχων» χαμηλοσυνταξιούχων, στους οποίους χορηγείται, αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή, έτσι ώστε εντός χρονοδιαγράμματος να ικανοποιηθεί η απαίτηση των δανειστών.

Τα μυστικά πολεμικά καταφύγια της Αττικής

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Τα μυστικά πολεμικά καταφύγια της Αττικής
http://news247.gr
Ιωάννα Μπρατσιάκου
    Η πρώτη καταγραφή της μυστικής, υπόγειας Αττικής, μέσα από τα καταφύγια που κατασκευάστηκαν για να προστατεύσουν τους κατοίκους της από τους πολέμους μιας άλλης εποχής. Σήμερα τα περισσότερα είναι έρμαια της εγκατάλειψης, της φθοράς και των βανδαλισμών. Υπάρχουν όμως και αυτά που αντέχουν με πείσμα στο χρόνο
    Μπορεί να περνάς καθημερινά από κοντά τους αλλά να μην τα βλέπεις. Κρυμμένα πίσω από σκουριασμένες μεταλλικές πόρτες και καταπακτές στην καρδιά της πόλης ή μέσα σε λόφους και παλιά πολεμικά οχυρά Γερμανών κατακτητών. Σχεδόν 12.500 καταφύγια φτιάχτηκαν στην Αττική πριν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά ποτέ δεν έγινε μια οργανωμένη μελέτη της ιστορίας τους, ούτε κάποια προσπάθεια να διατηρηθούν ως μουσειακοί χώροι αυτά που αντέχουν στο χρόνο έως σήμερα. Το κενό αυτό, αποφάσισε αυθόρμητα να καλύψει ένας λάτρης της στρατιωτικής ιστορίας και του urban exploration.

Πώς να κάνετε τα κοσμήματά σας να λάμπουν.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ 

Πώς να κάνετε τα κοσμήματά σας να λάμπουν.
    Όταν το αγαπημένο σας δαχτυλίδι δεν έχει την ίδια λάμψη, αντί να αγοράζετε ακριβά διαλύματα καθαρισμού ή να τα δίνετε σε κάποιο κοσμηματοπωλείο, δοκιμάστε να το καθαρίσετε με αυτό το εύκολο DIY καθαριστικό κοσμημάτων.
    Χρησιμοποιήστε συστατικά που έχετε ήδη στον ντουλάπι για να φύγει η σκουριά και τα σημάδια του χρόνου από τα κοσμήματά σας χωρίς καθόλου να χρησιμοποιήσετε χημικές ουσίες. Μόνο με τη δύναμη της φύσης και της επιστήμης. Και μετά οι πολύτιμοι λίθοι σας θα γίνουν ακόμα περισσότερο εκθαμβωτικοί!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ

ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ

24/02/2016
Την εθνική ασφάλεια και τις αμερικανικές αξίες υπονομεύουν οι εγκαταστάσεις στο Γκουαντάναμο σύμφωνα με τον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος ανακοίνωσε το σχέδιό του για το κλείσιμο του κέντρου κράτησης στην Κούβα.