ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Τέλη κυκλοφορίας: Πλήρωσαν 100.000 περισσότεροι οδηγοί

Το ελληνικό δημόσιο εισέπραξε από τα τέλη κυκλοφορίας επιπλέον 8,283 εκατ. ευρώ Τέλη κυκλοφορίας πλήρωσαν 100.578 περισσότεροι οδηγοί...

autokinita-660_2_0
Το ελληνικό δημόσιο εισέπραξε από τα τέλη κυκλοφορίας επιπλέον 8,283 εκατ. ευρώ
Τέλη κυκλοφορίας πλήρωσαν 100.578 περισσότεροι οδηγοί για αντίστοιχο αριθμό επιπλέον οχημάτων συγκριτικά με το 2014, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: «Ε, μπάρμπα, για πού το έβαλες;»! Απίστευτοι διάλογοι σε τμήμα της Αττικής

BLOGGER : Τα σχόλια που διάβασα στην πηγή της ανάρτησης ήταν διάφορα. Εδώ όμως θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Πρέπει να σκεφτούμε πολλά. Απλά σας βάζω στις σκέψεις και εσείς να αναλογιστείτε.


Απίστευτο κι όμως συνέβη σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας αποφάσισε να κάνει αιφνιδιαστική...

Astynomia-peripoliko2
Απίστευτο κι όμως συνέβη σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας αποφάσισε να κάνει αιφνιδιαστική επίσκεψη και για να μην καταλάβει κανείς την παρουσία του, έφτασε στο τμήμα χωρίς συνοδεία και με το προσωπικό του αυτοκίνητο.

Πως να αποκτήσετε ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα – Συνταγή για το καλύτερο φυσικό αντιγριπικό


Άρθρο του Dave Mihalovic Η Φύση διαθέτει το απόλυτο εμβόλιο κατά της γρίπης και προσφέρει μια καθαρή κι εξαιρετικά ισχυρή...

baxarika1103
Άρθρο του Dave Mihalovic
Η Φύση διαθέτει το απόλυτο εμβόλιο κατά της γρίπης και προσφέρει μια καθαρή κι εξαιρετικά ισχυρή τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος που ένα εμβόλιο δεν μπορεί καν να ανταγωνιστεί.

ΚΟΛΛΙΤΣΙΔΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ ΒΟΤΑΝΙΑ !!!

Η κολλιτσίδα έχει μια μακρά ιστορία μέσα στο διάβα των αιώνων και κατέχει τη φήμη ενός από τα θρεπτικότερα και ισχυρότερα τονωτικά βότανα του ήπατος -μαζί με το γαϊδουράγκαθο – το οποίο

βοηθά στην αποτοξίνωση και στον καθαρισμό του αίματος…
είναι ένα από τα ισχυρότερα διουρητικά βότανα το οποίο
βοηθά στην αποβολή των άχρηστων συσσωρευμένων υλικών του οργανισμού και ένα από τα ισχυρότερα εφιδρωτικά βότανα…η κολλιτσίδα είναι το βότανο που αυξάνει την έκκριση χολής ώστε να αφομοιωθούν καλύτερα τα λιπαρά τρόφιμα ,έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες σε μιά σειρά από παθήσεις και ήταν μιά από τις πιο σημαντικές παραδοσιακές θεραπείες

12
Η κολλιτσίδα ήταν η αφορμή ο Ελβετός μηχανικός Georges de Mestral να επινοήσει το συνδετήρα hook-and-loop ή φερμουάρ ή βέλκρο-velcro…η έμπνευσή του ήρθε κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να αφαιρέσει τις κολλιτσίδες από το τρίχωμα του σκύλου του και το πλεκτό του πουλόβερ καθώς λοιπόν δε μπορούσε να τις αφαιρέσει εύκολα αποφάσισε να τις βάλει στο μικροσκόπιο για να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει .Αυτό που είδε ήταν εκατοντάδες αγκίστρια από δύο ξεχωριστά προϊόντα που αποτελούνται από γάντζους και θηλιές να έχουν ενωθεί τόσο καλά ώστε να είναι δύσκολο να διαχωριστούν αυτή η παρατήρηση του Mestral ήταν η αρχή των φερμουάρ…άλλη μιά εφαρμογή της κολλιτσίδας και αυτή άγνωστη στους περισσότερους είναι η συμμετοχή της στο τσάι essiacΗ κολλιτσίδα μας αποτελείται κυρίως από υδατάνθρακες,πρωτεΐνες,πτητικά έλαια,φυτικές στερόλες,τανίνες και,λιπαρά έλαια.

Ο Γορίλας

Μια γυναίκα που μένει κοντά στον ζωολογικό κήπο, ξυπνάει ένα πρωί και βλέπει ένα γορίλα σε ένα δέντρο στο κήπο του σπιτιού της. Τρομαγμένη, τηλεφωνεί στην πυροσβεστική και ζητάει βοήθεια. Μετά από λίγο καταφθάνει ένας τύπος που κρατάει ένα καλάμι, έναν αρουραίο, ένα περίστροφο και ένα ζευγάρι χειροπέδες.

Ελάφρυνση για 700.000 στεγαστικά δάνεια

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Ανάσα σε περισσότερους από 700.000 δανειολήπτες στεγαστικών δανείων έχει φέρει το αρνητικό επιτόκιο euribor, καθώς βλέπουν τις δόσεις  των δανείων τους να ακολουθούν καθοδική πορεία. Ο αριθμός ανεβαίνει στο 1,1 εκ. μαζί με τα καταναλωτικά.

Κρυφό «κούρεμα» έως 125€ σε νέες και παλιές συντάξεις

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,

Μειώσεις ως και 125 ευρώ το μήνα στις νέες, αλλά και τις ήδη καταβαλλόμενες συντάξεις,που αυτή τη φορά θα προέλθουν από την αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των προσαυξήσεων λόγω τέκνων που δικαιούνται οι συνταξιούχοι, κρύβει η πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Δεκάδες Καλάσνικοφ, εκατοντάδες όπλα και χιλιάδες σφαίρες σε σπίτι στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Δεκάδες Καλάσνικοφ, εκατοντάδες όπλα και χιλιάδες σφαίρες σε σπίτι στο Ηράκλειο Κρήτης.
Τι κακουργηματικές πράξεις και βλακείες…
Για την Κρήτη μιλάμε. Αυτό εκεί είναι… πταίσμα !
    Σε εξέλιξη η επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Κρήτη, μετά τον εντοπισμό ενός διαμερίσματος -γκαρσονιέρας- στο κέντρο τουΗρακλείου, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθείπολεμικά όπλα, όπως και όπλα διαφόρων τύπων, χειροβομβίδες, καθώς και εκρηκτικά.

Θεσσαλονικη: Και άλλη μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 

Θεσσαλονικη: Και άλλη μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ!
    Εξιχνιάστηκαν (10) περιπτώσεις ληστειών από καταστήματα, σε περιοχές τηςΔυτικής Θεσσαλονίκης και του κέντρου της πόλης
    Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο άτομα έπειτα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων, μετά από ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στον Εύοσμο
    Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκηςκαι η ενδελεχής αστυνομική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας τηςΔιεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκηςοδήγησε στην εξιχνίαση δέκα (10) περιπτώσεων ληστειών από καταστήματα.

ΟΔΔΗΧ: 813 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΤΟΚΑ 13 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

ΣΤΑΘΕΡΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ

14/01/2016
Την άντληση 813 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), μετά την επιτυχημένη δημοπρασία εντόκων γραμματίων, διάρκειας 13 εβδομάδων.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΓΑ

ΠΗΓΗ : 

 
34
 
0
αυγα και κοτες
Μυστικά για να βλέπετε τις φωλιές πάντα γεμάτες…
Έφτιαξε αυτή τη συνταγή και οι κότες γεννούσαν ασταμάτητα. Ο παναγιώτης από τη Καλαμάτα μας στέλνει τη δική του συνταγή για αύξηση της αυγοπαραγωγής: Ερασιτεχνικές δοκιμές για αυγοπαραγωγή: καλαμπόκι παραγωγής μου. Φιστίκι. Πίτουρο. Λάδι. Μαρμαρόσκονη. Μπουκοβο. Τα αποφάγια από το σπίτι… που και που ρίγανη και κρεμμύδια.