ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Έρχονται τα αναδρομικά του ΣτΕ."Ποδαρικό" Καμμένου με νέα δέσμευση (η 1η για το 2016) ΒΙΝΤΕΟ Ο Πάνος Καμμένος στο MEGA (1)

7
Likes
2

kam-ste

Έχουμε χάσει το νούμερο των δεσμεύσεων!!!  Άραγε ποιος δίνει σημασία πλέον……. aeroporiapostratos.blogspot.gr...Έχουμε χάσει το νούμερο των δεσμεύσεων!!!  Άραγε ποιος δίνει σημασία πλέον…….

Θεοφάνεια στην προκυμαία της Σμύρνης για πρώτη φορά μετά το 1922. Η τελετή θα γίνει μπροστά από το ελληνικό προξενείο…

Με επίσημη άδεια των τουρκικών αρχών θα τελεστεί για πρώτη φορά μετά την καταστροφή του 1922 η τελετή κατάδυσης του...




Με επίσημη άδεια των τουρκικών αρχών θα τελεστεί για πρώτη φορά μετά την καταστροφή του 1922 η τελετή κατάδυσης του Τίμιου Σταυρού στις 6 Ιανουαρίου ανήμερα των Θεοφανίων, στην προκυμαία της Σμύρνης, μπροστά από το ιστορικό κτήριο του ελληνικού προξενείου.

Προτάσεις για αλλαγές στις στολές του Στρατού Ξηράς μετά από τις ατυχέστατες παρεμβάσεις


Προτάσεις για τις στολές του Στρατού Ξηράς ζητά το ΓΕΕΘΑ. Ελπίζουμε να είναι οι τελευταίες αλλαγές. Αν και το πρόβλημα...
www.onalert.gr_

Προτάσεις για τις στολές του Στρατού Ξηράς ζητά το ΓΕΕΘΑ. Ελπίζουμε να είναι οι τελευταίες αλλαγές. Αν και το πρόβλημα δεν είναι ότι τώρα ζητούν αλλαγές. Το πρόβλημα προέκυψε από την εποχή της Αρχηγίας Κωσταράκου ,όταν εν μέσω οικονομικής κρίσης και τεράστιων προβλημάτων για το προσωπικό των ΕΔ κάποιοι είχαν τη…φαεινή ιδέα να προχωρήσουν σε αλλαγές επί αλλαγών στις στολές του προσωπικού ,κάνοντάς τα σε αρκετές περιπτώσεις …μαντάρα. Τόσο μαντάρα που είδαμε μέσα στο καλοκαίρι Ευέλπιδες να φοράνε στολή με …μάλλινο παντελόνι!!!

To Facebook μπλόκαρε το άγαλμα της Μικρής Γοργόνας -Επειδή είναι γυμνή

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



To Facebook μπλόκαρε το άγαλμα της Μικρής Γοργόνας -Επειδή είναι γυμνή
    Οσο περίεργο κι αν ακούγεται, οι κανόνες τουFacebook περί γυμνού στις δημοσιεύσεις έφτασαν μέχρι και την απαγόρευση ανάρτησης φωτογραφίας της Μικρής Γοργόνας.
    Μία Δανή πολιτικός επιχείρησε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία του πασίγνωστου αγάλματος τηςΚοπεγχάγης, αλλά μάταια. Η Μέτε Γκέρσκοβ ήθελε να δημοσιεύσει ένα link για το  blog της, το οποίο περιελάμβανε και μία φωτογραφία του χάλκινου αγάλματος, όμως έλαβε μία ειδοποίηση απόρριψης του αιτήματος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ekstra Bladet.

Τροφές που καθαρίζουν τους πνεύμονες των καπνιστών.

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Τροφές που καθαρίζουν τους πνεύμονες των καπνιστών.
Αν καπνίζετε 2 πακέτα την ημέρα, πενταπλασιάστε την συνταγή και θα… καθαρίσετε ή θα… ‘’καθαρίσετε’’ σίγουρα ?
Πάντως, δεν θα σας πλησιάζουν ούτε άνθρωποι ούτε κουνούπια!
thestival.gr
    Αν καπνίζετε για περισσότερο από πέντε χρόνια, τότε πιθανότατα έχετε αντιμετωπίσει κάποια στιγμή τα γνωστά συμπτώματα της βρογχίτιδας, τα οποία εκδηλώνονται πολύ πιο συχνά στους καπνιστές.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Ιωάννης Μ.  Ασλανίδης Αντγος ε.α. Επίτιμος Δκτης της Σ.Σ.Ε.
         -   Τις μέρες αυτές οι Χριστιανοί εορτάζουν την μεγαλύτερη εορτή της Χριστιανοσύνης. Αξίζει τον κόπο, έστω συμπερασματικά ν’ αναφερθούμε για την σχέση του Ελληνισμούμε την Ορθοδοξία.
         - Η προσφώνηση που ο αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος, απηύθυνε στον Πάπα, κατά την επίσκεψή του στο παρελθών, στην Πνύκα, ήταν κατά κοινή ομολογία, ένα λαμπρό πολιτικό-θρησκευτικό κείμενο. Θα μπορούσε άνετα να συγκριθεί με την προσφώνηση που είχε απευθύνει αργότερα ο τότε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Στεφανόπουλοςστον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Κλίντον. Η εύστοχη και ευγενική τόλμη και των δυο αυτών προσφωνήσεων έδωσαν στην Ελληνική κοινωνία την αίσθηση ότι εκφράζεται η συλλογική της αξιοπρέπεια, που αγνοείται οδυνηρά και σκόπιμα από τον επίσημο σήμερα Κυβερνητικό λόγο.

Πώς να ελέγξετε αν κάποιος χρησιμοποιεί το Wi-Fi σας .

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Πώς να ελέγξετε αν κάποιος χρησιμοποιεί το Wi-Fi σας .
Πολύ σημαντικό. Και εγώ αντιμετώπισα το πρόβλημα, και παρατήρησα ότι στο ρούτερ, υπάρχει κουμπάκι WI-FI on – off, και ήτανε στο on. Το έκλεισα, και ησύχασα, αφού δεν θέλω άλλες συνδέσεις στον Η/Υ μου.
    Yπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα θέλατε να ελέγξετε αν κάποιος χρησιμοποιεί το ασύρματο δίκτυο σας (Wi-Fi) χωρίς άδεια...
    Μπορεί να έχει ήδη συμβεί και το καταλαβαίνετε συνήθως από την ταχύτητα της σύνδεσης σας που αρχίζει να «σέρνεται.» Φυσικά, θα πρέπει να αναφέρουμε και τις συνέπειες για την ασφάλεια των δεδομένων σας, καθώς ένας έμπειρος και κακόβουλος χρήστης μπορεί με κάποιο τρόπο να αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία του δικτύου σας.

7 μπαχαρικά που μας κάνουν έξυπνους, λεπτούς και υγιείς

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



7 μπαχαρικά που μας κάνουν έξυπνους, λεπτούς και υγιείς
Καλά, είστε με τα σωστά σας ?
Με τα μπαχαρικά θα γίνετε έξυπνοι, λεπτοι και υγιείς?
Εάν τα πιστεύετε, έξυπνοι δεν είστε, ούτε θα γίνετε.
Εάν χλαπακιάζετε μισό ταψί μουσακά στην καθισιά σας και πέντε μπακλαβάδες, λεπτοί δεν γίνεστε.
Εάν δεν είστε υγιείς , υγιείς δεν θα γίνετε
http://www.boro.gr/
enallaktikidrasi.com
    Τι άποψη έχετε για τα μπαχαρικά; Αν δεν τα έχετε και σε τόσο μεγάλη υπόληψη, μετά από όσα θα διαβάσετε σήμερα, σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη!
    Σύμφωνα με πολλές επιστημονικές έρευνες υπάρχουν συγκεκριμένα μπαχαρικά που εκτός από το ότι κάνουν τα φαγητά μας πιο νόστιμα, θωρακίζουν και την υγεία μας,φροντίζουν για τη σιλουέτα μας και μας κάνουν πιο έξυπνους!
Κανέλα    Εκτός του ότι συμβάλλει στη ρύθμιση του σακχάρου, είναι πλούσια σε μαγνήσιο που βοηθά στη διατήρηση της οστικής πυκνότητας. Ένα κουτάλι της σούπας προσφέρει σχεδόν την ποσότητα της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης.

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης Αντγος ε.α. Επίτιμος Δκτης της Σ.Σ.Ε.
            Πληροφορηθήκαμε ότι το Υπουργείο Οικονομικών περιλαμβάνει διάταξη με την οποία το Δημόσιο αποδέχεται δικαστικές αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου που δίδουν αναδρομική αύξηση  100.000 ευρώ, σε συνταξιούχους Βουλευτές. Μπρος στον θόρυβο και την αγανάκτηση που δημιουργήθηκε στον Ελληνικό λαό και αυτό φαίνεται ιδιαιτέρως στο διαδίκτυο, το γραφείο τύπου της Βουλής, προέβη στην κάτωθι ανακοίνωση:
            «Η Βουλή έχει αποφασίσει δύο φορές έως σήμερα, την μείωση των αποδοχών των βουλευτών. Μάλιστα από ετών έχει εγκρίνει ομόφωνα να μην παρακολουθεί η βουλευτική αποζημίωση την του προέδρου του Αρείου Πάγου κατά το γνωστό μετά την μεταπολίτευση. Η Ένωση Συνταξιούχων Βουλευτών είχε αντιστοιχηθεί με αυτές τις αποφάσεις και δεν είχε προχωρήσει σε προσφυγή για την διεκδίκηση των ως άνω αναδρομικών. Οι δε συντάξεις που έχουν δοθεί έχουν μειωθεί σε ποσοστό περισσότερο από 50%. Κατόπιν τούτων, ο θόρυβος ο οποίος δημιουργήθηκε αφορά σε μεμονωμένες περιπτώσεις προσφυγής πρώην βουλευτών, για τις οποίες το Υπουργείο Οικονομικών ήταν υποχρεωμένο ν’ ανταποκριθεί στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης…».

Το βίντεο Ελληνα που σάρωσε σε χολιγουντιανά βραβεία: Ο ελληνικός ουρανός 365 ημέρες το χρόνο [βίντεο] Greek Skies

ΠΗΓΗ : "  http://www.efenpress.gr/  "

Ανάρτηση της συνεργάτιδός μας Τέτας Νι
Ενα εκπληκτικό έργο, Ελληνα καλλιτέχνη, για την Ελλάδα διακρίθηκε σε διεθνή διαγωνισμό. Χολιγουντιανό διαγωνισμό. Ο λόγος για το timelapse βίντεο τουΠαναγιώτη Φιλίππου με τίτλο Greek Skies. 

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ένας Έλληνας εκεί τρώει χαλαρά χαλαρά σε ένα εστιατόριο. Όταν ένας τυπικός Αμερικάνος μασώντας προκλητικά τσίχλα έρχεται και κάθεται απροσκάλεστος δίπλα του.
Ο Έλληνας τον αγνοεί. Αλλά μετά ο Αμερικάνος φτύνει την τσίχλα και του πιάνει την κουβέντα:
- Δε μου λέτε, sorry, τρώτε ολόκληρο το ψωμί εσείς οι Greeks;
- Τι είπες;
- Τρώτε ολόκληρο το ψωμί εσείς οι Έλληνες; Ξαναρωτάω!
- Εμ τι, το μισό θα φάμε; 

Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ!

Η αβάσταχτη δυστυχία του να είσαι άντρας!
ΕΡΓΑΣΙΑ
Αν δουλεύεις πολλές ώρες, την παραμελείς.
Αν δουλεύεις λίγες ώρες, είσαι αχαΐρευτος!
ΧΡΗΜΑΤΑ
Αν παίρνει λιγότερα χρήματα από σένα στην δουλειά, της πίνουν το αίμα!
Αν παίρνεις λιγότερα χρήματα από εκείνη, είσαι άχρηστος και καλά θα κάνεις να βρεις κάτι καλύτερο, γιατί αρκετά σε ανέχτηκε.