ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Μαθητες το 1976, Απόστρατοι - επαγγελματίες κ.λ.π. το 2016 Συμμαθητές Εξαταξίου Γυμνασίου Ναυπλίου

Κάθε φορά που γίνεται αυτή η συνάντηση έχει και τα ανάλογα συναισθήματα διότι όλοι μας ερχόμαστε και σκεπτόμαστε τα μαθητικά μας χρόνια που μας συνδέουν.

Αναπολούμε τις ωραίες αλλά και  τις δύσκολες  ημέρες που περάσαμε που χωρίς αυτές δεν θα είμαστε ο καθένας μας στον επαγγελματικό χώρο που ο καθένας βρέθηκε.

Όλα είχαν – έχουν ένα σκοπό.

΄Ολοι είχαμε όνειρα που οι περισσότεροι τα πραγματοποίησαν.  

Φυσικά η πρώτη μας συνάντηση είχε πάρα πολλά συναισθήματα αλλά και όλες οι υπόλοιπες τις ανάλογες.

Η επόμενη συνάντηση ζητήθηκε από όλους μας να είναι ποιο γρήγορη.
  






Ο Απουσιολόγος και πάλι μπροστά.



Η Φούλη Κουικόγλου του ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ που πάντα είναι η διοργανώτρια.

Επίσης διοργανωτής ο Γιάννης Γαλανόπουλος στην επόμενη  φωτογραφία.










Η παρακάτω ανάρτηση απο την επαγγελματική σελίδα

http://www.argolikeseidhseis.gr

Οι σχολικές αναμνήσεις ξαναγύρισαν 40 χρόνια μετά...(βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:51:00 π.μ. | 
Οι σχολικές αναμνήσεις ξαναγύρισαν 40 χρόνια μετά...(βίντεο)
40 χρόνια από τότε που 18χρονα παιδιά πέρναγαν , για τελευταία φορά, το κατώφλι του γυμνασίου Ναυπλίου ξαναβρέθηκαν χθες το βράδυ για να τα ..ξαναπούν, να θυμηθούν, να νοσταλγήσουν τα χρόνια της αθωότητας.

Μαζί και κάποιοι καθηγητές , χωρίς ..κατάλογο 

,πρόθυμοι κι αυτοί να ΄ανασύρουν ΄ μνήμες, 

περιστατικά, ευτράπελα, ωραίες στιγμές..
Η Φούλη Κουικόγλου και ο Γιάννης 

Γαλανόπουλος είχαν το ρόλο του 

..συντονιστή, καθώς αυτοί έβαλαν 

στην ..πρίζα και τους υπόλοιπους 

για τη συγκέντρωση..

Στη συγκέντρωση που έγινε σε αίθουσα του ισόγειου διαβάστηκε ο κατάλογος ( Κλασσικού και Πρακτικού) , ελήφθησαν ..απουσίες ενώ έγινε ιδιαίτερη μνεία για κάποιους συμμαθητές που ΄΄εφυγαν ΄΄ πολύ πρόωρα από τη ζωή. Για άλλους,….. αδικαιολογήτως απόντες ,θα ληφθούν …πειθαρχικά μέτρα.

Προβλήθηκε βίντεο με φωτογραφίες από τα ωραία εκείνα χρόνια , αλλά και από τη συνάντηση που είχε γίνει προ 10ετίας…Αρκετοί ήσαν οι συμμαθητές που ήρθαν από Αθήνα ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Ελευθερίας που ήρθε από την Κύπρο όπου διαμένει πολλά χρόνια εκεί( τόπος καταγωγής της.,,).
Φυσικά οι αναμνήσεις ..ατέλειωτες από μαθήματα, ..κοπάνες, αταξίες, εκδρομές, και ότι άλλο μπορεί να θυμηθεί κανείς από τα , μοναδικά , μαθητικά χρόνια.
Για όσους απορούν πως το Γυμνάσιο Αρρένων Ναυπλίου είχε και κορίτσια, να διευκρινίσουμε ότι φοιτούσαν γύρω στα 15 κορίτσια στο Πρακτικό Τμήμα…( 2-3 χρόνια αργότερα καθιερώθηκε το Λύκειο)
Από καθηγητές το ΄΄παρών΄΄ έδωσαν η φιλόλογος κ. Θεοδοσία Πενταρβάνη, ο φυσικός κ. Νίκος Καζάς, η φιλόλογος κ. Λέλα Λαπαθιώτη , και ο γυμναστής κ. Χρήστος Δήμας που είχαν κι αυτοί πολλά να θυμηθούν.
Ακολούθησε …μεζεδάκι σε ταβέρνα της Άριας . εκεί όπου από ένα μπουκέτο λουλούδια περίμεναν τους καθηγητές και από ένα τριαντάφυλλο τα κορίτσια της τάξης. Είχε φροντίσει για αυτό ο συμμαθητής μας( σε προηγούμενες τάξεις) Σταύρος Διονυσόπουλος, τον οποίο και ευχαριστούν πολύ οι διοργανωτές.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ΄΄χτύπησε το κουδούνι΄΄ αναχώρησης με την ευχή όλων το επόμενο ραντεβού να μην είναι στη ..δεκαετία , αλλά νωρίτερα..Και χωρίστηκαν με πολλά χαμόγελα και λίγα δάκρυα συγκίνησης ….
Και βέβαια με την ευχή ΄΄να μείνουμε πάντα παιδιά ΄΄……..

(οι παλιοί συμμαθητές ευχαριστούν την Διευθύντρια του Α λυκείου Ναυπλίου κ. Πεβερέτου για την παραχώρηση της αίθουσας και γενικά για τη συμβολή της στη διοργάνωση της εκδήλωσης)


You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου