ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

H απόφαση για την άρση των capital controls στο Χρηματιστήριο.

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



H απόφαση για την άρση των capital controls στο Χρηματιστήριο.
Εκ πρώτης όψεως, μικρής σημασίας η απόφαση, αλλά δεν είναι έτσι.
Πρώτα κάνουν ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών,ύστερα κάνουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΜΕ CAPITAL CONTROLS αποκλείοντας στην ουσία τους Έλληνες επενδυτές και χαρίζοντας τις τράπεζες στους τοκογλύφους, και αφού τελειώνουν όλα, και μένουν ‘’ψίχουλα’’ στις τράπεζες, αίρουν τα capital controls.
Είναι ή δεν είναι αλητεία ?????
    Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση για την άρση των κεφαλαιακών ελέγχων στο Χρηματιστήριο.
    Όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ κατά παρέκκλιση παραγράφων της από 18 Ιουλίου 2015 Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένουεπιτρέπονται μεταφορές κεφαλαίων από Ίδρυμα στις κατωτέρω περιπτώσεις:

Πρόταση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. και της Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9.12.15 | 
 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας κατόπιν της παρουσίασης του σχεδίου αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γ.Π.Α.Δ.ΠΕΛ/ΣΟΥ για την Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στα πλαίσια της διαβούλευσης με τους κοινωνικούς φορείς καταθέτει τις θέσεις της καθώς και τις όποιες επισημάνσεις επί του θέματος αυτού ώστε οι νέες δομές των υπηρεσιών μας να λειτουργήσουν με σωστές βάσεις προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής και να προσφέρουν την όσο δυνατόν καλύτερη ασφάλεια στους πολίτες και την πιο άρτια αστυνόμευση της περιοχής μας.

Εντυπωσιακός ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο Άργος - Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9.12.15 |  | 
 Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, διοργάνωσε και φέτος εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και την εορταστική φωταγώγηση της πόλης.

Αστυνομική επιχείρηση για τη μετακίνηση αλλοδαπών από την Ειδομένη VIDEO

ΠΣΕ: Αρνητικά πρόσημα επεκτείνονται σε όλους τους κλάδους των εξαγωγών

ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

09/12/2015
Σε αρνητικές περιοχές βρέθηκαν οι περισσότεροι εξαγωγικοί κλάδοι της χώρας, καθώς η αδυναμία και οι καθυστερήσεις εισαγωγών πρώτων υλών και ενδιάμεσων προϊόντων στους 3 προηγούμενους μήνες των κεφαλαιακών ελέγχων, είχαν αντίκτυπο στην παραγωγή, αλλά και την εξαγωγική δραστηριότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

09/12/2015
«Η Τράπεζα Πειραιώς μετά την επιτυχή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και με ισχυρότερη κεφαλαιακή θέση είναι έτοιμη να συμβάλει στην ανάπτυξη της οικονομίας, στην ενίσχυση των ΜΜΕ, στην εξεύρεση λύσης για τα κόκκινα δάνεια και στην παροχή ρευστότητας στην αγορά» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Πειραιώς Στ. Λεκκάκος, στη διάρκεια εκδήλωσης στο κτίριο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με αφορμή την εισαγωγή των νέων μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ:Τα νομικά ζητήματα

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Με αφορμή το θέμα του ασφαλιστικού και την κατάθεση πιθανόν εντός του Ιανουαρίου 2016 του σχετικού νομοσχεδίου, υπάρχουν κατά την άποψή μου, σοβαρά νομικά ζητήματα, τα οποία ενώ θα έπρεπε να έχουν απασχολήσει όσους εμπλέκονται με τη σχετική διαδικασία, δυστυχώς όπως έχει διαφανεί μέχρι τώρα, ούτε συζητούνται, ούτε περιελήφθησαν στο πόρισμα τηςΕπιτροπής του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την πρόταση ενός νέου ασφαλιστικού συστήματος (ΥΑ 37564/Δ910327/21.8.2015). Τα θέματα αυτά είναι:

Ορθολογισμός ή παραλογισμός

by admin
  December 2015  Comments


Γράφει ο Απόστολος Παπαδημητρίου.
east-west-soccer-fans1

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα, για το οποίο επαίρεται περισσότερο από κάθε τι άλλο ο δυτικός άνθρωπος είναι ο ορθολογισμός του! Προβάλλει αυτόν ευκαίρως ακαίρως σε συνδυασμό με το πανανθρώπινο ιδανικό της ελευθερίας, την αξία της οποίας επίσης επαίρεται ότι αυτός πρώτος διείδε και της οποίας υπερασπιστής αυτοπροβάλλεται σ’ όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ Φύλλο Νοεμβρίου 2015


Αγαπητά μέλη και φίλοι της Ε.Α.Α.Σ.,

Σας αποστέλλω
​ 
σε ηλεκτρονική μορφή το φύλλο ​Νοεμβρίου​ 2015 της Ε.Η.
 

Με εκτίμηση,

Κων/νος Οικονόμου
Σης ε.α.
Πρόεδρος Τ
​.​
Σ
​.​

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 9-12-2015



Έγγραφο ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ επί τεθέντων ερωτημάτων μερισματούχου.

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Γνωρίζεται ότι το Μέλος μας  Σχης ε.α. Απόστολος Παπαπαρίσης απέστειλε επιστολή στο ΜΤΣ προκειμένου να ενημερωθεί επί θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος  που αναφέρει σε αυτή.