ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του μηνος Ιανουαρίου 2016...


Τις ημερομηνίες καταβολής συντάξεων του Ιανουαρίου 2016 διευκρινίζει το Υπουργείο Εργασίας.

Δείτε τις αλλαγές στην τσέπη μας μέσα στο 2016

Συνέχιση του ΕΝΦΙΑ, εφαρμογή του περιουσιολογίου, αλλαγές στη φορολογία για τα φυσικά πρόσωπα είναι μερικοί μόνο από τους …μποναμάδες που...

forodiafygi_euro


Συνέχιση του ΕΝΦΙΑ, εφαρμογή του περιουσιολογίου, αλλαγές στη φορολογία για τα φυσικά πρόσωπα είναι μερικοί μόνο από τους …μποναμάδες που περιμένουν τους φορολογούμενους εντός του 2016.
Σύμφωνα με τα όσα είπε σε ημερίδα για τον προϋπολογισμό και την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ο αναπληρωτής υπουργός Τρύφων Αλεξιάδης, ο νέος προϋπολογισμός θα είναι «δύσκολος».

Το φυτό που φτάνεις μέχρι τα 100!


Γνωστό ως το «φυτό της αθανασίας», αν και υπάρχουν πάνω από 300 είδη, μόνο δύο από αυτά χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς...
Aloe_ferox_1



Γνωστό ως το «φυτό της αθανασίας», αν και υπάρχουν πάνω από 300 είδη, μόνο δύο από αυτά χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς. Ο λόγος για το φυτό που έγινε γνωστό ως το «φυτό της αθανασίας»: η Aloe Vera και η σπάνια Aloe Ferox Miller. Αυτό μάλλον θα χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της Ικαρίας και φθάνουν τα 100 έτη.

ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! Τι συμβαίνει μέσα στο πιλοτήριο που δεν πρέπει να ξέρεις;


Πολλές φορές σε μια πτήση μπορεί να παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό τεχνικό πρόβλημα και να πρέπει να ενημερωθεί το επιβατηγό κοινό...
img1



Πολλές φορές σε μια πτήση μπορεί να παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό τεχνικό πρόβλημα και να πρέπει να ενημερωθεί το επιβατηγό κοινό για να είναι όλοι προετοιμασμένοι… ακόμα και για το χειρότερο!
Άλλες φορές όμως συμβαίνουν επίσης σοβαρά προβλήματα τα οποία είτε μπορούν να αντιμετωπιστούν υπό άκρα μυστικότητα είτε μπορούν να λυθούν μετά την προσγείωση. Έτσι για να μην υπάρχει αναταραχή και «σούσουρο» μέσα στο αεροπλάνο, οι πιλότοι αποφασίζουν να μην αποκαλύψουν αυτά τα προβλήματα!

Οι στοές στα υπόγεια της μυστικής Αθήνας – Κρύπτες, έξοδοι διαφυγής και κατακόμβες καλύπτουν τη διαδρομή στο υπέδαφος της πρωτεύουσας

Καθημερινά διανύουμε αποστάσεις στην επιφάνεια της Αθήνας. Αγνοώντας ίσως ότι κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου ή κάτω από τα...

stoes13.medium


Καθημερινά διανύουμε αποστάσεις στην επιφάνεια της Αθήνας. Αγνοώντας ίσως ότι κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου ή κάτω από τα πέλματα των ποδιών μας βρίσκονται στοές, άγνωστες για τους περισσότερους, που συγκροτούν ένα απέραντο δίκτυο.

Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ " Όταν η Δύση προσχώρησε στην αίρεση του παπισμού, τότε σταμάτησε το Μύρο να τρέχει από το λείψανο του Αγίου Νικολάου "

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Γόρτυνος Ιερεμίας: Όταν η Δύση προσχώρησε στην αίρεση του παπισμού, τότε σταμάτησε το Μύρο να τρέχει από το λείψανο του Αγίου Νικολάου

Γόρτυνος Ιερεμίας: Όταν η Δύση προσχώρησε στην αίρεση του παπισμού, τότε σταμάτησε το Μύρο να τρέχει από το λείψανο του Αγίου Νικολάου
Κυριακάτικο εγκύκλιο κήρυγμα του Μητροπολίτου Γόρτυνος Ιερεμία 
Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ

1. Σήμερα, αγαπητοί μου χριστιανοί, η αγία μας Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας. Είναι άγιος πολύ αγαπητός στην πατρίδα μας και αυτό φαίνεται από το ότι πολλοί Ναοί σε πόλεις και χωριά είναι αφιερωμένοι σ αυτόν και πολλοί χριστιανοί, άνδρες και γυναίκες, φέρουν το όνομά του.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 8-12-2015



Καταργείται από το 2016 η υποχρέωση των φορολογούμενων να συγκεντρώνουν αποδείξεις

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 Δύο μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής πρόκειται να προωθήσει το υπουργείο Οικονομικών τις επόμενες ημέρες με σχετικές διατάξεις που θα κατατεθούν στη Βουλή.

Βρέχει τριήμερα αργιών το 2016. Επτά 3ήμερα και ένα 4ήμερο «θα καθόμαστε…».


Λεφτά να έχετε και καλά θα περάσετε. Αρκεί να φροντίσετε να κλείσετε εγκαίρως εισιτήρια και ξενοδοχεία για κοντινούς προορισμούς.
Το 2016 θα μας προσφέρει έναν επιπλέον μήνα διακοπών. Πιο συγκεκριμένα, θα μας χαρίσει 7 τριήμερα διακοπών και ένα έξτρα τετραήμερο, χάρις στο γεγονός ότι 8 αργίες «πέφτουν» Παρασκευή ή Δευτέρα.
Διαβάστε ποια είναι τα 3ήμερα και … προγραμματισθείτε.

Πρωτοχρονιά. Το 2016, η Πρωτοχρονιά «πέφτει» Παρασκευή και έτσι, με το ξεκίνημα του νέου χρόνου, αποκτάμε και το … δικαίωμα στο καθισιό.

Ενεργειακό «χαράτσι» σε όλα τα ακίνητα από το 2016

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Αντιμέτωποι με νέα χαράτσια και επιπλέον «τρέξιμο» θα βρεθούν χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων με την έναρξη της νέας χρονιάς. Οι υποχρεώσεις, σε ό,τι αφορά την ενεργειακή απόδοση των ακινήτων τους, μεγαλώνουν και σε κάθε πώληση ή ενοικίαση θα πρέπει από την 1.1.2016 να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αλλιώς• έρχονται τσουχτερά πρόστιμα.

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ στις συντάξεις των στρατιωτικών! Τι έρχεται και πόσο θα μειωθούν!

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,

Αναφορικά με το νέο ασφαλιστικό , που προτίθεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, να καταθέσει η Κυβέρνηση και κατόπιν συνεχων αλληλοενημερώσεων που είχαμε με έγκριτους εργατολόγους, αλλά και ειδικούς συμβούλους ασφαλιστικών φορέων,

08-12-2015: Παρουσίαση υποθέσεων αρχαιοκαπηλίας από τον Ταξίαρχο Ζησιμόπ...

10 καλοί λόγοι για να ξεκινήσεις τώρα περπάτημα

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



10 καλοί λόγοι για να ξεκινήσεις τώρα περπάτημα
Νομίζετε ότι το περπάτημα είναι μόνο για τους βαθιά ηλικιωμένους; Κάνετε λάθος. Δείτε δέκα οφέλη του που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε.
του Νικόλα Γεωργιακώδη
    Τι θα κάνατε αν σας λέγαμε ότι μια μορφή άσκησης μπορεί να:κάψει λίπος, βοηθήσει στην κινητικότητα των αρθρώσεων, μειώσει τον πόνο, ωφελήσει την καρδιά, βελτιώσει την διάθεσή μας, προλάβει την εμφάνιση κατάθλιψης και ενισχύσει τη λειτουργικότητα;
    Ενδεχομένως να ζητούσατε εδώ και τώρα τη… συνταγή για να την εντάξετε άμεσα στην καθημερινότητά σας.
    Ε λοιπόν, αυτή η μορφή άσκησης δεν είναι άλλη από το περπάτημα. Ναι, καλά διαβάσατε, το ταπεινό περπάτημα που οι περισσότεροι θεωρούμε «παππουδίστικο» ή «πολύ εύκολο». Κι όμως, το περπάτημα είναι ίσως η καλύτερη άσκηση που μπορείτε να κάνετε με το βάρος του σώματός σας.

ΘΕΣ – ΔΕ ΘΕΣ, ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ…

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  "



ΘΕΣ – ΔΕ ΘΕΣ, ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ…
Το τέλος των χάρτινων αποδείξεων -Αφορολόγητο μόνο για χρήση πλαστικού χρήματος
Ετούτοι, το έβαλαν ‘’αντέτι – μωχαμέτι’’ να καταργήσουν τα ‘’μετρητά’’ !
    Αλλη μία προσπάθεια για τη χρήση πλαστικού χρήματος καιόχι μετρητών από τους φορολογούμενους προσπαθεί να κάνει το ΥΠΟΙΚ μέσω των αποδείξεων και του αφορολόγητου.

Οι ελληνικές ταινίες που μας έκαναν να δακρύσουμε

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Οι ελληνικές ταινίες που μας έκαναν να δακρύσουμε
    Αυτές είναι οι πιο συγκινητικές ταινίες του ελληνικού σινεμά, που μας έκαναν να δακρύσουμε, να μελαγχολήσουμε και να βυθιστούμε στις όμορφες ιστορίες τους.
    Ποια θεωρείτε την πιο συγκινητική ελληνική ταινία που έχετε δει ποτέ; Αυτή που σας έκανε να δακρύσετε με μια δραματική ανατροπή, να χαμογελάσετε σε μια γλυκόπικρη αλήθεια που αποτύπωσε ή να πλαντάξετε στο κλάμα με κάποια σκηνή που σας άγγιξε βαθιά; Εμείς παρακάτω συγκεντρώσαμε εννιά τέτοιες επιλογές από το εγχώριο σινεμά, που κατάφεραν να μας συγκινήσουν και να μας… βουρκώσουν.

Πολίτικη Κουζίνα (2003) 
Υπόθεση: Ο Φάνης Ιακωβίδης είναι ένας γοητευτικός καθηγητής αστροφυσικής με μεγάλο ταλέντο στη μαγειρική. Με αφορμή την επερχόμενη επίσκεψη του παππού του από την Κωνσταντινούπολη, που έχει να δει χρόνια, ο Φάνης, μέσα από την προετοιμασία του φαγητού, ταξιδεύει πίσω στα παιδικά του χρόνια. Μια ξαφνική αρρώστια όμως του παππού αλλάζει τα σχέδια και τελικά ο καθηγητής αποφασίζει να πάει εκείνος στην Πόλη για να τον συναντήσει. Εκεί, επιστρέφουν όλες οι ευχάριστες αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας, οι δυσάρεστες του διωγμού και της απέλασης αλλά και ο πρώτος έρωτας της ζωής του, η Σαϊμέ. Σκηνοθετεί ο Τάσος Μπουλμέτης και πρωταγωνιστούν οι Χωραφάς, Μιχαηλίδης, Λουιζίδου, Μάινας, Παπασπηλιόπουλος κ.α.

ΕΛΤΑ: Ο Παπαγάλος του Λουμίδη γίνεται γραμματόσημο

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



ΕΛΤΑ: Ο Παπαγάλος του Λουμίδη γίνεται γραμματόσημο
    Ο  ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Φιλοτελισμού των Ελληνικών Ταχυδρομείων, συμμετέχει στην έκδοση Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων με τίτλο «Εταιρικά Σήματα, Λογότυπα,

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ Β’ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

08/12/2015
Μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων που συνδέεται με την υποδόση του 1 δισ. ευρώ.

Αλλάζουν ξανά τα δελτία ταυτότητας - Θα είναι με μικροτσίπ και βιομετρικά στοιχεία


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8.12.15 | 
 Υπό την πίεση των ΗΠΑ και της ΕΕ, η Ελλάδα αναμένεται να προχωρήσει στην αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία, που θα είναι δύσκολο να παραχαραχθούν.

ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ

Εκανε βόλτες ο Θεός πάνω στη γη ψάχνοντας για κάποιον λαό να του δώσει τις πέντε εντολές.
Πάει στους έλληνες, στον αρχηγό τους τον Περικλή και του τις παρουσιάζει. Ο Περικλής τα διαβάζει και τα επιστρέφει στο Θεό λέγοντας του ότι καλές είναι, αλλά στο 'ου μοιχεύσεις' τα χαλάει λίγο.

Τα χόρτα

Μια νοικοκυρά θέλει να μαγειρέψει χόρτα.
Πάει στον μανάβη και ρωτάει:
- Χόρτα έχετε;
- Όχι, λέει ο μανάβης.

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ,ΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΡΑΜΜΑΤΑ


Αθήνα 8Δεκεμβρίου 2015


                           ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ
Χωρίς  νυστέρι,  τομές και ράμματα  γίνεται πλέον ηβλεφαροπλαστική  χάρη στη μη 
επεμβατικήτεχνική   PLEXR!
Η νέαμη επεμβατικήτεχνική παρουσιάστηκε στο νέο1ο  Διεθνές  Συνέδριο  Αισθητικής Ιατρικής 
και Αναίμακτης Χειρουργικής (International Aesthetic Medicine and Soft Surgery Conference,)
 που έγινε στην Αθήνα 27  με  29  Νοεμβρίου.
«Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική  με την νέας τεχνολογίας συσκευή PLEXR ,  βασίζεται 
στην διαδικασία της  εξάχνωσης (ablation - spot πλάσματος) που αφαιρεί τα επιφανειακά 
κερατινοκύτταρα  χωρίς να προκαλείται η παραμικρή αιμορραγία» αναφέρθηκε στο συνέδριο.
Η νέα τεχνική , σύμφωνα με τους επιστήμονεςδεν επηρεάζει τους  περιβάλλοντες και υποκείμενους
  ιστούς και δεν δημιουργεί τις  παραμικρές ουλές ή ασυμμετρίες.
Εφαρμόζεται στο ιατρείο σε πτυχές βλεφάρων και περιοφθαλμικές  ρυτίδες  ανάλογα με το
 πρόβλημα και τις  εξατομικευμένες ανάγκες, σε νεαρές ηλικίες με συναφή προβλήματα όσο και
 σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Η κάθε συνεδρία διαρκεί περί τα 15-20λεπτά και το αποτέλεσμα είναι άμεσο.

ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ;

ΠΗΓΗ :  

 
90
 
0
όργανα στο σώμα
Το βιολογικό ρολόι του οργανισμού μας. Ποιες ώρες αποκαθίσταται κάθε όργανο στο σώμα μας;
Ο οργανισμός μας διαθέτει βιολογικό ρολόι και κάθε όργανο στο σώμα μας διαθέτει ένα πρόγραμμα επιδιόρθωσης / συντήρησης που λειτουργεί σε καθημερινή βάση. Αν νιώθετε κάπως περίεργα τις παρακάτω ώρες της ημέρας (πονοκέφαλος, έλλειψη ενέργειας), να ξέρετε ότι κάποιο όργανο προσπαθεί να αποκαταστήσει τη βλάβη που έχει υποστεί και αυτό που νιώθετε ενδέχεται να είναι το αποτέλεσμα της ενέργειας που δαπανάται για την επιδιόρθωση.

Ο αθλητισμός στην αρχαία Ελλάδα


1
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
athlitismos-stin-arhaia-ellada
Η καταγωγή των αγώνων
Οι αθλητικοί αγώνες αποτέλεσαν έναν από τους πιο ενδιαφέροντες και πολυσύνθετους θεσμούς στην αρχαία Ελλάδα. Η σύγχρονη έρευνα δεν έχει λύσει ακόμα το πρόβλημα των ιστορικών απαρχών τους. Παραδίδονται πολλοί αρχαίοι μύθοι για τη δημιουργία τους από θεούς και ήρωες, γεγονός που υποδηλώνει ότι και για τους αρχαίους Έλληνες η καταγωγή τους ήταν μάλλον ασαφής.