ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

193η Επέτειο ΄Αλωσης του ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ του Αναπλιού " VIDEO ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ " Του Αναπλιού το Παλαμήδι κ.λ.π. " Τριήμερος εορτασμός


Τό Ανάπλι θα μπορούσε να είχε πάρα πολλές τοπικές εορτές με την Ιστορία που έχει λόγω των πολλών γεγονότων που έχουν συμβεί σε αυτή την Ιστορική Πόλη και πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος. 



Αγαπητέ φίλε αναγνώστη έλα στο Ναύπλιο αυτό το τριήμερο και παρακολούθησε  τις εκδηλώσεις ή και ακόμη λάβε μέρος στον Παλαμήδειο ΄Αθλο. 

Από μικρό παιδάκι έπαιζα στις σκάλες του Παλαμηδιού μαζί με άλλους φίλους της τότε γειτονιάς που σήμερα δεν υπάρχουν γειτονιές. Μάλιστα την εποχή εκείνη παίζαμε πόλεμο στους πρόποδες του Παλαμηδιού και πίσω από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η γειτονία  Χασάπικα με την Πρόνοια και μάλιστα πετροπόλεμο. Τι χρόνια εκείνα ; Την ημέρα εορτασμού του Παλαμηδιού υπήρχε ηρεμία και ήμαστε φίλοι όλοι μαζί διότι τίποτα δεν είχε να μας χωρίσει την εποχή εκείνα παρά το παιχνίδι της ηλικίας εκείνης. Ευτυχώς δεν είχαν υπάρξει τραυματισμοί διότι η πέτρα ήταν επικίνδυνη.   

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 26-11-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 


Οι κινητές βιβλιοθήκες της Αιθιοπίας με αλογάκια!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



    Η Horse-Powered Literacy (σ.σ. Παιδεία με Ιπποδύναμη), βάζει τα βιβλία στα χέρια παιδιών που κυριολεκτικά δεν είχαν ποτέ τους τη δυνατότητα να διαβάσουν.

Σημαντικά μειωμένοι οι πρόσφυγες στο Αιγαίο

ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΕΕ

25/11/2015

Αρκετά λιγότεροι από τον ημερήσιο μέσο όρο των τελευταίων μηνών είναι οι πρόσφυγες και μετανάστες που φθάνουν στα ελληνικά νησιά.

ΤτΕ: Αυξήθηκε το ταξιδιωτικό πλεόνασμα στο 9μηνο

ΚΑΤΑ 5,8%

25/11/2015

Στα 11.074 εκατ. ευρώ ανήλθε το πλεόνασμα στο ταξιδιωτικό ισοζύγιο την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2015, αυξημένο κατά 5,8% από τα 10.464 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του 2014, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ

-Ένας πυροσβέστης χαζεύει έναν πιτσιρικά που παίζει στην αυλή.
Ο μικρός βάφει ένα καροτσάκι στα κόκκινα και του βάζει μικρά ξυλαράκια που σχηματίζουν σκάλες στα πλάγια.

Για ποιό λόγο;

Είναι απόγευμα και ο μπαρμπας απο το ωραιο νησάκι του Αιγαίου έχει πάει για ψάρεμα στην αμμουδιά. Αφού ρίχνει την πετονιά ξαπλώνει προς τα πίσω στηριζόμενος στους αγκώνες του και αρχίζει να αγναντεύει περιμένοντας κάποιο τσίμπημα. Σε λίγο εμφανίζεται ένας επιχειρηματίας στην αμμουδιά που είχε πάει βόλτα για να αποβάλει λίγο από το στρες που του δημιουργούσαν οι δουλειές του. 

Επανυπολογισμός συντάξεων και 50% ποσοστό αναπλήρωσης (ΠΙΝΑΚΑΣ)






Η εθνική σύνταξη καθορίζεται στα 384 ευρώ, ενώ μειώνονται τα ποσοστά αναπλήρωσης

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ παντού επέρχονται με το σχέδιο της κυβέρνησης για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος το οποίο έχει... τεθεί στο «μικροσκόπιο» των εκπροσώπων των δανειστών και αναμένεται να είναι το επόμενο κρίσιμο νομοσχέδιο που θα έλθει στη Βουλή.