ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Εγώ τον πάλεψα τον κερατά τον καρκίνο και το νίκησα!!!

Εγώ τον πάλεψα τον κερατά τον καρκίνο και το νίκησα!!! Της Στεύης Τσούτση. «Στέκομαι γυμνή και κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Καμαρώνω...

cancer

Εγώ τον πάλεψα τον κερατά τον καρκίνο και το νίκησα!!!
Της Στεύης Τσούτση.
«Στέκομαι γυμνή και κοιτάζομαι στον καθρέφτη.
Καμαρώνω το ολοκαίνουριο τατουάζ μου.
Το πρώτο… Κι ελπίζω το τελευταίο.

Έτσι θα καταλάβετε ότι το κρασί είναι χαλασμένο

Απαραίτητο συνοδευτικό κάθε γεύματος, τα οφέλη του είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα όταν καταναλώνεται με μέτρο και κατέχει εξέχουσα θέση σε πολλούς...

tromaktiko4020

Απαραίτητο συνοδευτικό κάθε γεύματος, τα οφέλη του είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα όταν καταναλώνεται με μέτρο και κατέχει εξέχουσα θέση σε πολλούς πολιτισμούς.
Ο λόγος για το κρασί και για να απολαύσετε τη μυρωδιά και τη γεύση του, πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες είναι:

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΑΓΟΜΩΣΕΙΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ



Mία οικογενειακή επιχείρηση  ενός μέλους από τον χώρο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  Ν. Αργολίδας " Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ". 

«Ημουν άθεη, επέστρεψα από την άλλη ζωή»


Ήμουν άθεη και έβριζα πολύ και φοβερά το Θεό. Ζούσα μέσα στη ντροπή και την πορνεία και ήμουν νεκρή στη...
mpora

Ήμουν άθεη και έβριζα πολύ και φοβερά το Θεό. Ζούσα μέσα στη ντροπή και την πορνεία και ήμουν νεκρή στη γη.
Όμως ο ελεήμων Θεός δεν άφησε να χαθώ, αλλά με οδήγησε στη μετάνοια.Στα1961 αρρώστησα από καρκίνο και ήμουν άρρωστη τρία χρόνια.

Κεφαλονιά: Εξαφανίστηκε η θαυματουργή εικόνα της Αγίας Βαρβάρας


Η θαυματουργή εικόνα της Αγίας Βαρβάρας στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, παρασύρηκε από τ.α ορμητικά νερά της βορχής και της...
tromaktiko121



Η θαυματουργή εικόνα της Αγίας Βαρβάρας στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, παρασύρηκε από τ.α ορμητικά νερά της βορχής και της λάσπης που «εισέβαλαν» στην εκκλησία, εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε το νησί.

Kάντε εργαλεία από πλαστικά μπουκάλια

Άδεια πλαστικά μπουκάλια μπορούν να κοπούν και να τροποποιηθούν ώστε να γίνουν τα εργαλεία του κήπου σας. Εδώ είναι μερικές...

319

Άδεια πλαστικά μπουκάλια μπορούν να κοπούν και να τροποποιηθούν ώστε να γίνουν τα εργαλεία του κήπου σας. Εδώ είναι μερικές ιδέες που έχουμε σήμερα για σας:
Υλικά: – Κενά πλαστικά μπουκάλια. – Ακρυλικό χρώμα – Ψαλίδι, μαχαίρι.

Κατασκευή θερμοκηπίου με απλά υλικά και χαμηλό κόστος


Διαβάστε αναλυτικά πώς να κατασκευάσετε θερμοκήπιο με σωλήνες ηλεκτρολόγου (PVC) και απλά υλικά με κόστος γύρω στα 120 Ευρώ. Θα βρείτε...
91-700x350


Διαβάστε αναλυτικά πώς να κατασκευάσετε θερμοκήπιο με σωλήνες ηλεκτρολόγου (PVC) και απλά υλικά με κόστος γύρω στα 120 Ευρώ.

Δεν θα πιστεύετε τι βρήκε θαμμένο κάτω από το πεζοδρόμιο αυτή η οικογένεια! (βίντεο) Спасение собаки замурованной по имени Белка

Το πεζοδρόμιο σε αυτή τη γειτονιά της πόλης Voronezh στη Ρωσία, ήταν ολοκαίνουργιο και τα έργα μόλις είχαν τελειώσει, αλλά...

metsobo-spitia


Το πεζοδρόμιο σε αυτή τη γειτονιά της πόλης Voronezh στη Ρωσία, ήταν ολοκαίνουργιο και τα έργα μόλις είχαν τελειώσει, αλλά οι κάτοικοι σε ένα κοντινό σπίτι ήξεραν πως κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά.   Κάτω από τα τούβλα που μόλις είχαν στρωθεί, κάτι ζωντανό υπήρχε – κάτι που έκανε θόρυβο που έμοιαζε με γάβγισμα.   Ο Vadim Rustam και η οικογένειά του ζήτησαν από τις αρχές να έρθουν για έλεγχο στο σημείο και να σηκώσουν τις πλάκες για να δουν τι υπήρχε από κάτω, αλλά η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική.  

Τρώει 51 μπανάνες την ημέρα…[photos+video] Watch me eat 51 BANANAS today!!!!!


Τρώει τουλάχιστον 51 μπανάνες την ημέρα για να… διατηρείται σε φόρμα! Ο λόγος για μία κοπέλα από την Αυστραλία που...
tromaktiko1460


Τρώει τουλάχιστον 51 μπανάνες την ημέρα για να…
διατηρείται σε φόρμα!
Ο λόγος για μία κοπέλα από την Αυστραλία που εμφανίζεται στα social media ως «Freelee the Banana Girl».
Η ίδια αναφέρει ότι η δίαιτά της αποτελείται από φρούτα κατά 91% τονίζοντας ότι το κλειδί για μια υγιεινή ζωή είναι οι μπανάνες.

Δείτε γιατί τα σχολεία στην Αγγλία ξεκινούν να διδάσκουν το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών.


Γραμματική – Λογική – Ρητορική είναι οι τρεις άξονες πάνω στους οποίους θα ξετυλίγεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα – Το σχολείο...
dph354


Γραμματική – Λογική – Ρητορική είναι οι τρεις άξονες πάνω στους οποίους θα ξετυλίγεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα – Το σχολείο θα είναι δωρεάν και αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του το 2017

Ποιο είναι το σωστό βραδινό για να αδυνατίσεις; Τι πρέπει να αποφύγεις;


Γυρίζουμε στο σπίτι μετά από μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά, κουρασμένες και πεινασμένες και το μόνο που θέλουμε είναι ένα...
kamwmata1_633_451


Γυρίζουμε στο σπίτι μετά από μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά, κουρασμένες και πεινασμένες και το μόνο που θέλουμε είναι ένα έτοιμο ζεστό φαγάκι και ένα αναπαυτικό στρωματάκι. Στην κουζίνα όμως δεν υπάρχει τίποτα να μας περιμένει και επειδή βαριόμαστε να μαγειρέψουμε, παραγγέλνουμε. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί παχαίνουμε…
Η διαιτολόγος – διατροφολόγος, Ντορίνα Σιαλβέρα, μας εξηγεί τι κάνουμε λάθος, δινοντάς μας κάποιες χρήσιμες συμβουλές για να μην παχαίνουμε το βράδυ. Αν και εσύ δεν θέλεις να ξυπνάς με ένα κιλό συν από το βραδινό φαγητό, δεν έχεις παρά να τις ακολουθήσεις!

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ Η ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΕΝΩΣΗ

                                   Αθήνα 1η  Οκτωβρίου 2015


                                                  ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ
Εφιαλτικές  διαστάσεις αναμένεται να πάρει στις προσεχείς δεκαετίεςστην χώρα μας  η Σπονδυλική Στένωση ή Στένωση του Νωτιαίου Σωλήνα, πουεμφανίζεται σε ένα στους τρείς ηλικιωμένους.
Λόγω της υπογεννητικότητας αλλά και της επιμήκυνσης του μέσου όρου ζωής , η γήρανση του πληθυσμού στις δυτικές κοινωνίες είναι ραγδαία . Η Ελλάδα κατέχει την δεύτερη θέση (πρώτη είναι η Ιταλία με 21,4%) μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ποσοστά πληθυσμού άνω των 65 χρόνων με20,5%, έναντι 17,2% του ευρωπαϊκού μέσου όρου σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat.
Αυτό τόνισε ο διαπρεπής  νευροχειρουργός-χειρουργός σπονδυλικής στήλης, επισκέπτης καθηγητήςκ Ιωάννης Πολυθοδωράκης, μιλώντας στο 4ο Neuroendoscopy  Week, το οποίο διοργανώθηκε 14-17  Σεπτεμβρίου  από το  τμήμα Νευροχειρουργικής  του Saarland University,   στο HomburgSaarτης Γερμανίας.

Σύμφωνα με τον κ Πολυθοδωράκη η Σπονδυλική Στένωση ή Στένωση του Νωτιαίου Σωλήναείναι η πιο κοινή πάθηση της σπονδυλικής στήλης , με δεύτερη την  Σπονδυλολίσθηση (15%),ενώ ακολουθεί η Εκφυλιστική νόσος του Δίσκου.

Ενοποιούνται ο ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και ο Αριθμός Ταυτότητας...



Αύριο Τετάρτη ο νέος Υπουργός Εσωτερικών κ. Κουρουμπλής θα έχει συνάντηση με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος προκειμένου να έχει μια καλύτερη πληροφόρηση από τους ανθρώπους που ζουν το πρόβλημα και δήλωσε ότι προωθούνται οι διαδικασίες για την ενοποίηση ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, αριθμού αστυνομικής ταυτότητας ώστε να παταχθεί η γραφειοκρατία ενώ ανέφερε επίσης πως σημαντικό είναι και ο διοικητικός κώδικας καθώς πολλές φορές πρόστιμα δεν εισπράττονται====>> Το σχέδιο αυτό για ενοποιήση των παραπάνω μοναδικών αριθμών για τον πολίτη είναι παλιό. Η πρόταση αυτή ήρθε πρώτα πριν από χρόνια από τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ. Σιούφα. 

Με ποια βότανα θα νικήσετε το κρυολόγημα

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Με ποια βότανα θα νικήσετε το κρυολόγημα
    Ο καιρός σιγά-σιγά μας δείχνει το χειμωνιάτικο πρόσωπο του και ήδη τα πρώτα κρυολογήματα
μας χτυπούν την πόρτα. Τι καλύτερο για να ζεσταθούμε και να ξεπεράσουμε το κρύωμα από ένα ζεστό ρόφημα από αρωματικά φυτά το οποίο βέβαια θα έχει και άλλες ιδιότητες.
    Στη χώρα μας έχουμε πληθώρα αυτοφυών αρωματικών φυτών με σημαντικές ευεργετικές και φαρμακευτικές ιδιότητες.
    Ας γνωρίσουμε λοιπόν μερικά από τη μεγάλη λίστα:
Τσάι του βουνού:
Το γνωστό σε όλους μας τσάι του βουνού αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για τις κρύες μέρες και βοηθά στην αντιμετώπιση κρυολογημάτων και φλεγμονών του ανώτερου αναπνευστικού. Επιπλέον έχει ιδιότητες όπως αναλγητικές, αντιοξειδωτικές σε βαθμό αντίστοιχο του πράσινου τσαγιού προστατευτικές στο γαστρεντερικό σύστημα και αντιβακτηριδιακές.
Ειδικά αν προσθέσουμε και μέλι τότε θα έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής: Τραπεζικό λογαριασμό με συνδικαιούχο… την εφορία!ΚΑΘΗ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής: Τραπεζικό λογαριασμό με συνδικαιούχο… την εφορία!
Τώρα πλέον, και ΕΠΙΣΗΜΑ η εφορία γίνεται συνέταιρος !
    Σε άνοιγμα ειδικού τραπεζικού λογαριασμού θα υποχρεωθούν να προχωρήσουν όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.
    Αυτός ο τραπεζικός λογαριασμός θα χρησιμοποιείται μόνο για εισπράξεις της επιχείρησης από πωλήσεις ή παροχή υπηρεσιών με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και δεν θα μπορεί κανείς να βάλει χέρι σε αυτόν πλην της εφορίας για την αυτόματη παρακράτηση του ΦΠΑ.

Κρήτη: Καταδκάστηκε σε 492 χρόνια για διακίνηση μεταναστών

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Κρήτη: Καταδκάστηκε σε 492 χρόνια για διακίνηση μεταναστών
cretalive.gr
    Σε 492 χρόνια κάθειρξη, κατά συγχώνευση, αλλά και 1 εκ. 230 χιλιάδες ευρώ χρηματική ποινή, καταδικάστηκε από τοΔικαστήριο στο Ηράκλειο ο 51χρονος Κρητικός, που κατηγορείτο ως εγκέφαλος της υπόθεσης του οργανωμένου κύκλωματος δουλεμπόρων.
    Από τους συνολικά 10 κατηγορουμένους, εκ των οποίων 5 Κρητικοί, στο εδώλιο κάθισαν οι 8 καθώς δύο Σύριοι δεν εμφανίστηκαν στη δίκη. Το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους τους 7 για διευκόλυνση εισόδου μεταναστών και παράνομη παραμονή στη χώρα, ενώ απηλλάγησαν από την κατηγορία της σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Volkswagen: Δύο εκατ. οχήματα σε Γαλλία- Βρετανία

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

01/10/2015
Συνέχεια στο σκάνδαλο της Volkswagen δίνουν οι αριθμοί που έρχονται κάθε ημέρα στο προσκήνιο.

Όπως ανακοίνωσε χθες η γερμανική εταιρεία, περί το ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα με κινητήρες ντίζελ που έχουν πωληθεί τα τελευταία χρόνια στη Γαλλία και περίπου 1,5 εκατ. αυτοκίνητα στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι εξοπλισμένα με το λογισμικό παραποίησης των ελέγχων εκπομπής ρύπων.

Βάσει ανακοίνωσης της γαλλικής θυγατρικής της Volkswagen, τα αυτοκίνητα που φέρουν το λογισμικό είναι 574.259 μοντέλα της Volkswagen, 189.322 Audi, 66.572 Skoda, 93.388 SEAT και 24.523 επαγγελματικά οχήματα Volkswagen. 

ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΧΣ

01/10/2015
Στα τέλη Οκτωβρίου εκτιμάται ότι θα γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).
Στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους η κάλυψη των κεφαλαιακών αναγκών που θα προκύψουν.
Το ΤΧΣ σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, την Τράπεζα της Ελλάδος, τους θεσμούς και τα τραπεζικά ιδρύματα, επεξεργάζεται μία σειρά επιλογών που θα ενθαρρύνουν την προσέλκυση ιδιωτικών κεφαλαίων εντός ενός πλαισίου ισότιμης και αντικειμενικής συμμετοχής, περιορίζοντας την κρατική βοήθεια και κατ’ επέκταση την επιβάρυνση του ελληνικού χρέους και του Έλληνα φορολογούμενου, ανέφερε η διοίκηση του ΤΧΣ.

Οι αγγλικές εφημερίδες για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού

BLOGGER.:  Παρ ότι είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όταν παίζει Ελληνική Ομάδα με οποιαδήποτε ξένη είμαι με την Ελληνική Ομάδα. Τον αγώνα αυτόν το παρακολούθησα και πραγματικά χάρηκα. ΄Ηταν πολύ καλό παιχνίδι και ευχόμαστε σαν ΄Ελληνες να έχει μία καλή συνέχεια όπως κάποτε είχε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  .


Πηγή: Express.gr  30/09/15-14:44
Θριαμβευτής από το Emirates (Εμιρεϊτς) έφυγε ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, αν και ισοφαρίστηκαν δύο φορές από την 'Αρσεναλ, τελικά επικράτησαν 3-2 των «κανονιέρηδων» και μπήκαν γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League. Όπως είναι λογικό, τα πρωτοσέλιδα των αγγλικών εφημερίδων στέκονται στην ήττα της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ, με τον τερματοφύλακα, Νταβίντ Οσπίνα, να είναι το κεντρικό πρόσωπο και να δέχεται τα «πυρά», εξαιτίας του λάθους στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

Παράταση 20 ημερών δίνεται για τους ελέγχους ΚΤΕΟ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Παράταση έως τις 20 Οκτωβρίου δόθηκε στους ιδιοκτήτες που δεν είχαν περάσει τα οχήματά τους από τεχνικό έλεγχο μέχρι την 30η Ιουνίου του 2014, προκειμένου να ρυθμίσουν την εκκρεμότητά τους αυτή.

Συγκεκριμένα, με την παράταση των είκοσι ημερών που αποφάσισε η κυβέρνηση, δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες οχημάτων να κάνουν χρήση της ευνοϊκής ρύθμισης περί καταβολής μειωμένου πρόσθετου ειδικού τέλους, αντί του αναλογούντος, για τον τεχνικό έλεγχο στα ΚΤΕΟ.

Ακόμα και στην Ουγκάντα, η Ορθοδοξία προχωρά

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ κ. ΙΩΝΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


30 Σεπ 2015 0:50:19

Ακόμα και στην Ουγκάντα, η Ορθοδοξία προχωρά

Προχωρούν τα πράγματα, προς το καλύτερο, ακόμα και στην Ουγκάντα της Αφρικής. Προοδεύει και η ορθόδοξη ιεραποστολή, όπως μεταφέρει μέσω της «Ε», ο μητροπολίτης Ουγκάντα κ. Ιωνάς, που βρέθηκε χθες στη Λάρισα. Μάλιστα, τα επόμενα 1- 2 χρόνια, σχεδιάζεται η δημιουργία του πρώτου ορθόδοξου πανεπιστημίου! Σημαντικό γεγονός είναι και η αλλαγή θρησκεύματος σε χωριό της Ουγκάντα. Όλοι οι κάτοικοι, μετά από κατάλληλη κατήχηση, από μουσουλμάνοι έγιναν χριστιανοί και βαπτίστηκαν. Πρώτος- πρώτος ο... ιμάμης, που πείστηκε πρώτα και έπεισε όλους τους υπόλοιπους!

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 1-10-2015


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Πάνε δυο φίλοι να παίξουν ρουλέτα συνεταιρικά στο καζίνο.
-Τι νούμερο να παίξουμε λέει ο ένας.
Να βρούμε ένα νούμερο με πρωτότυπο τρόπο λέει ο άλλος. Δεν μου λες; πόσες φορές πας την εβδομάδα με την γυναίκα σου;

Οκτώ άλογα να τρέχουν


Είναι ένας τύπος ο οποίος έβλεπε κάθε βράδυ στον ύπνο του συνεχώς το 
ίδιο όνειρο: Οκτώ άλογα να τρέχουν 
Σκέφτεται αυτό δεν είναι τυχαίο σίγουρα είναι κάποιο σημάδι. Παίρνει λοιπόν 
την μεγάλη απόφαση. Σηκώνει όλες του τις καταθέσεις, πουλάει το σπίτι του, τις 
μετοχές του, τα χωράφια του και αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα. 

Αϊνστάιν.

Έρχεται ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα και τον καλούνε σε μια δεξίωση. Καθώς πίνει το απεριτίφ του τον πλησιάζει ένας και του λέει:
- Καλησπέρα σας, κύριε Αϊνστάιν, τιμή μας να σας έχουμε απόψε μαζί μας.
- Τιμή δική μου, απαντάει ο μεγάλος επιστήμων, αν επιτρέπετε τι IQ έχετε;