ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Όλα τα σκάφη και το πρόγραμμα του 2ου Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο ¨" ΕΛΑΤΕ ΝΑΥΠΛΙΟ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΘΕΙ "


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 30.4.15 |  |  | 
 Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού και ο Δήμος Ναυπλιέων ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν για δεύτερη χρονιά την μεγαλύτερη έκθεση πολυτελών σκαφών στο Ναύπλιο. Οι Αργολικές Ειδήσεις σας παρουσιάζουν όλα τα σκάφη (60 περίπου τον αριθμό) αλλά και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Μαγιάτικο στεφάνι έργο τέχνης στο Ναύπλιο


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1.5.15 |  | 
 Ένα πρωτότυπο για την περιοχή στεφάνι τοποθετήθηκε σε Αναπλιώτικο σπίτι στην οδό Άργους.

Ξεκίνησε η δωρεάν Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του Δήμου Ναυπλιέων στην παραλία της Καραθώνας


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1.5.15 |  | 
 Με πλήθος κόσμου να έχει γεμίσει την παραλία της Καραθώνας ξεκίνησε σήμερα το πρωί η Πρωτομαγιάτικη δωρεάν γιορτή που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων.

Βούλιαξε την Πρωτομαγιά το Ναύπλιο και η Καραθώνα από τον κόσμο


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1.5.15 | 
 Ιδιαίτερα αυξημένη, σε σχέση με πέρυσι, ηταν η κίνηση των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς, αφού η πλειοψηφία επέλεξε οδικούς προορισμούς, ενώ το Ναύπλιο φέτος "βούλιαξε" από κόσμο.

Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Α.Σ. για συνάντηση με ΥΦΕΘΑ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
 
Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
 Αθήνα, 30 Απριλίου 2015
 
ΘΕΜΑ: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας
 
      Ο Πρόεδρος και Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. συναντήθηκαν την 29 Απρ 2015 με τον  Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αντγο ε.α. Νίκο Τόσκα, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ένωσης που έγινε αποδεκτό. Η συνάντηση, διάρκειας περίπου μιάμισης ώρας, έλαβε χώρα στο Γραφείο του κ. ΥΦΕΘΑ.

Απόφαση Καμμένου για πρόσληψη 1000 ΟΒΑ στις ΕΔ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Υπεγράφη από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο σχετική απόφαση για τη δρομολόγηση των απαιτούμενων από την κείμενη νομοθεσία διαδικασιών για ανακατάταξη στους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων... 1000 συνολικά (600 Στρατό Ξηράς, 200 Πολεμικό Ναυτικό, 200 Πολεμική Αεροπορία) οπλιτών για βραχεία περίοδο δυο ετών η οποία μπορεί να παραταθεί για ακόμη ένα έτος.

Ομαδικά πυρά για τα Ταμεία των ΕΔ-ΣΑ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ, «ΓΙΑΤΙ, ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ»Πυρ ομαδόν δέχεται η κυβέρνηση, και, συγκεκριμένα, τα υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, από τις Ομοσπονδίες και τις Ενώσεις των στελεχών που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας, όπως επίσης και την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού, αφενός για... την προσπάθεια ένταξης του ΤΕΑΠΑΣΑ στο ΕΤΕΑ ή τη μετατροπή του σε Επαγγελματικό Ταμείο, και την απεμπλοκή των Μετοχικών Ταμείων και των Ειδικών Λογαριασμών αυτών από τον Νόμο 4254/2014, βάσει του οποίου υποχρεούνται σε αναλογιστικές μελέτες για τη βιωσιμότητά τους και αυξομειώσεις στις παροχές στους δικαιούχους ανάλογα με τα οικονομικά τους δεδομένα. Όλες οι Ομοσπονδίες και οι Ενώσεις διεκδικούν την αυτοτέλεια των Ταμείων, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, εκτιμούν πως αυτά θα οδηγηθούν στην καταστροφή, με συνέπειες για τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το σχέδιο για τα αναδρομικά στα στελέχη ΕΔ-ΣΑ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.
    

Τα 300 εκατομμύρια ευρώ θα προσεγγίσει το ποσό που θα απαιτήσει η πλήρης εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ που αφορά στην καταβολή των αναδρομικών στα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, της ΕΛΑΣ και του Πυροσβεστικού Σώματος, σύμφωνα με στοιχεία που έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και αντίστοιχο σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης που έχει... προτείνει προς τα συναρμόδια υπουργεία, ειδικά δε προς το επισπεύδον υπουργείο Οικονομικών.

Απόφαση «βόμβα» ΣτΕ: Αντισυνταγματικές όλες οι μειώσεις συντάξεων (κύριων-επικουρικών) και ρήτρα μηδενικού ελλείμματος

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Όπως αποκάλυψε (30-04-15) ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος, στον ΑΝΤ1, το Συμβούλιο της Επικρατείας, έκρινε αντισυνταγματικές όλες τις μειώσεις συντάξεων καθώς και τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος. Συγκεκριμένα, οι μειώσεις αφορούν τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις.

Παγωτά: Μία απόλαυση που κρύβει κινδύνους

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Παγωτά: Μία απόλαυση που κρύβει κινδύνους
    Μερικές συμβουλές για το παγωτό και πώς να αποφύγουμε τουε κινδύνους που μπορεί να κρύβει η κατανάλωσή τους επισημαίνει με ανακοίνωσή του το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών.
    Το παγωτό είναι παρασκεύασμα του γάλακτος, και περιέχειλίποςπρωτεΐνεςζάχαρη. Κάποια είδη παγωτού περιέχουνσοκολάτακαφέ ή φρούτα, που δημιουργούν ανάλογες γεύσεις. Όλα, όμως, τα παγωτά περιέχουν πρόσθετα, δηλαδή χρωστικές,αρωματικές ουσίες και σταθεροποιητές.
    Το παγωτό είναι επιδόρπιο, όχι γεύμα. Ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά, δεν μπορεί να υποκαταστήσει ένα γεύμα, που αποτελείται από φυσικές τροφές, όπως φρέσκο γάλα, φρούτα ή λαχανικά.

Μεγάλη ποικιλία φυτών και λουλουδιών στην Ανθοέκθεση στη ΔΕΘ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Μεγάλη ποικιλία φυτών και λουλουδιών στην Ανθοέκθεση στη ΔΕΘ
Ρεπορτάζ: Χριστίνα Φωτεινάκη
    Χρώματα και αρώματα γέμισε το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης απο λουλούδια, καθώς απο σήμερα ξεκινά ηΑνθοέκθεση, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή πάνω απο 15 μέρες.

Το άδικο το τρως μα δεν το χωνεύεις...

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

    Ήταν μεγάλη η απογοήτευση στο άκουσμα της είδησης, ότι η κυβέρνηση εξετάζει την περίπτωση να καταθέσει σχέδιο νόμου για την εθελοντική δήλωση των καταθέσεων εξωτερικού.  Με την καταβολή ενός μικρού φόρου, της τάξης ίσως του 15%, αναφέρειη ειδησεογραφία,  θα μπορεί, λέει, να ξεπλυθεί από τους ανεξίτηλους λεκέδες του, ο αδικαιολόγητα συσσωρευμένος πλούτος των πονηρών, των κλεπτών και των άλλων αχαρακτήριστων.
    Όμως εμείς θυμόμαστε, δεν έχει περάσει δα και τόσος πολύς καιρός από τότε, ότι ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών, σε μια από τις δεκάδες συνεντεύξεις του, του προηγούμενου καιρού, είχε δηλώσει επί λέξει:

ΕΝΑ ΟΥΙΣΚΙ!!!

Μπαίνει ένας νάνος σ ένα μπάρ, πάει μπροστά στο μπάρ και χοροπηδώντας αρχίζει να φωνάζει:
- Ένα ουίσκι, ένα ουίσκι...
Αλλά τίποτα... Μετά απο πέντε λεπτά πάλι το ίδιο:
- Ένα ουίσκι, ένα ουίσκι..

Στο μάθημα της ανατομίας

Στο μάθημα της ανατομίας ρωτά ο καθηγητής μια κοπέλα.
- Τι μήκος έχει ένα ανδρικό πέος σε στύση;