ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΝΑΥΠΛΙΟ 25η Μαρτίου " ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» ΝΑΥΠΛΙΟΥ "

΄Οσοι σήμερα διαβάσατε τις τελευταίες αναρτήσεις θα πρέπει να αναλογιστήκατε ότι αύριο είναι μία μεγάλη και διπλή εορτή,  ίσως κάτι να έχετε ξεχάσει αυτό το κάτι είναι η Ελληνική Σημαία. 

Σας υπενθυμίζω λοιπόν ότι θα πρέπει να βάλουμε την Σημαία μας στο μπαλκόνι και αύριο να πάμε να δούμε τα παιδιά που θα παρελάσουν. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιος που να μην έχει κάποιο γνωστό παιδί που θα παρελάσει: συγγενικό  - φιλικό  άτομο και έτσι θα γεμίσουμε τους χώρους αυτούς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτές τις ημέρες κάποιοι σκοτώθηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα εδώ και να λέμε είμαστε ΄Ελληνες. Θα σας πω κάτι προσωπικό αλλά ελεύθερα. Δεν μπορώ αυτήν την ημέρα να μην βρεθώ στο χώρο της παρέλασης είτε έχω κάποιο παιδί να δω είτε όχι  ίσως ακούγεται υπερβολικό.

 Στο δε Ναύπλιο επειδή υπάρχει και εκκλησία Ευαγγελίστρια έχει μία άλλη χάρη διότι είναι και το θρησκευτικό τελετουργικό.   


Όσοι θα έχουν προσκυνήσει θα έχουν απολαύσει μετά την πολύ ωραία θέα που έχει από τον προαύλιο χώρο. 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

Εν όψει της Εθνικής μας Παλινεγγεσίας.
Αιωνία η μνήμη ΠΆΝΤΩΝ των υπέρ Πίστεως και Πατρίδος ,ηρωϊκώς πεσόντων,πάλαι τε και επο` εσχάτων (λαϊκών και κληρικών)

ΣΤΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ 
Μαρτίου 23, 2015
18211
     Η επανάσταση των Ελλήνων το 1821 είναι ένα από τα πιο λαμπρά γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας κατά την απόφαση και όχι κατά το αποτέλεσμα και τις συνέπειές του. Στο παρελθόν η επέτειος πανηγυριζόταν κατά τρόπο υποκριτικό χωρίς διάθεση προσέγγισης προς το πνεύμα των πρωτεργατών της. Κατά τα τελευταία έτη έχουμε επίθεση εκ μέρους των εθνομηδενιστών, προκειμένου να αμαυρωθεί ακόμη και η μνήμη αυτών και να σπιλωθεί η Εκκλησία, της οποίας ο ρόλος προβάλλεται από τους εχθρούς του έθνους ως εθνομειοδοτικός!

ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ – Η συμβολή των Μακεδόνων στον Αγώνα της Ανεξαρτησίας


Δίνοντας μάχες όπου οι ανάγκες της πατρίδας το επέβαλλαν, από τον Αλιάκμονα μέχρι το Ταίναρο, από τον Όλυμπο μέχρι την Ύδρα, από το Μεσολόγγι μέχρι τα Δερβενάκια, , από την Εύβοια μέχρι τη Μεσσηνία, αγωνιζόμενοι όχι από στενό τοπικό ενδιαφέρον ή από ανάγκη, όχι για την προσωπική τους περιουσία και τις οικογένειές τους, αλλά μόνον για την Πατρίδα, και την ιδέα της ελευθερίας.
Δρ Ιωάννης Παρίσης
Υποστράτηγος ε.α., Διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης
Πρόεδρος της Ακαδημίας Στρατηγικών Αναλύσεων

Διονύσιος Σολωμός – Ὁ Ὕμνος εἰς τὴν Ἐλευθερίαν Posted on Ιανουαρίου 30, 2009 by Δ.Ι




229 Votes

158 στροφὲς συνθέτουν τὸν Ὕμνο, ὅπου ἡ Ἐλευθερία ταυτίζεται μὲ τὴν Ὀρθόδοξη Ἑλλάδα. Οἱ θεματικὲς ἑνότητες ποὺ περιλαμβάνονται στὰ ἐπιλεγμένα ἀποσπάσματα εἶναι ἡ ἀρχαία λαμπρότητα, τὰ δεινοπαθήματα τῆς σκλαβιᾶς, ἡ ἀπήχηση τοῦ ἀγῶνα, οἱ κορυφαῖες στιγμὲς τῆς Τριπολιτσᾶς καὶ τοῦ Μεσολογγίου, οἱ νικηφόρες μάχες στὴ θάλασσα καὶ τέλος ἡ σπαρακτικὴ ἔκκληση τῆς Ἐλευθερίας πρὸς τοὺς Ἕλληνες γιὰ ὁμόνοια καὶ ἀδερφοσύνη. Ὁ μεγάλος μουσουργὸς Νικόλαος Μάντζαρος, προσωπικὸς φίλος τοῦ ποιητῆ Σολωμοῦ, συνέθεσε μουσικὴ γιὰ 24 στροφές. Οἱ δυὸ πρῶτες νομοθετήθηκαν τὸ 1856 ὡς ὁ Ἐθνικὸς Ὕμνος τῆς Ἑλλάδας.

1
Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.


2
Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!

Απευθείας Μετάδοση - Αρχιερατ.Θεία Λειτουργία από τον Ι.Ναό αγίου Μηνά ...Θεσσαλονίκης Άνθιμος: Να μη λησμονούμε τα εθνικά μας θέματα (ΒΙΝΤΕΟ)


Posted: Μαρτίου 22, 2015 at 6:00 μμ, Last Updated: 
anhims
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.Ανθιμος, γνωστός για την ιδιαίτερη ευαισθησία του πάνω στα εθνικά θέματα, ζήτησε, από τον άμβωνα του Ιερού Ναού του Αγίου Μηνά στο κέντρο της πόλης, την αφύπνιση όλων μας, πολιτικών και μη, για τα φλέγοντα ζητήματα της πατρίδας.

Πιο νωρίς στην εφηβεία μπαίνουν τα κορίτσια με καπνίστριες μητέρες


Posted: Μαρτίου 22, 2015 at 4:42 μμ, Last Updated: 
Η εφηβεία ξεκινά πιο νωρίς για τα κορίτσια των οποίων οι μητέρες κάπνιζαν κατά την εγκυμοσύνη, αναφέρει μια…
νέα αυστραλιανή μελέτη.

Τροφές που αντικαθιστούν το γάλα


Posted: Μαρτίου 22, 2015 at 4:15 μμ, Last Updated: 
trofes-poy-antikathistoyn-to-gala
Το γάλα θεωρείται από τα ύψιστης σημασίας αγαθά και απόδειξη ότι αποτελεί την τροφή με τη μεγαλύτερη βιολογική σημασία για τον άνθρωπο από την πρώτη στιγμή της γέννησής του. Αρκεί να σκεφτούμε ότι αποτελεί τη μοναδική τροφή για το νεογέννητο τους πρώτους έξι μήνες της ζωής του.

Κίνδυνος για ελλείψεις σε τρόφιμα και φάρμακα προ των πυλών!


Posted: Μαρτίου 22, 2015 at 2:30 μμ, Last Updated: 
cosco
Η συνεχιζόμενη διαπραγμάτευση που δεν οδηγεί πουθενά και το βαρύ κλίμα στις αγορές φαίνεται ότι εντείνουν τον κίνδυνο για μεγάλες ελλείψεις σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα σημαντικά είδη πρώτης ανάγκης εντός του επόμενου μήνα.

Έγκαυμα [ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ]


Η εμπειρία μιας γυναίκας σχετικά με τα εγκαύματα...

Πριν από λίγο καιρό έβραζα καλαμπόκι και προσπάθησα να βάλω το πιρούνι
μου στο βραστό νερό για να δω αν το καλαμπόκι ήταν έτοιμο. Αστόχησα
και το χέρι μου μπήκε στο βραστό νερό...!!

Ένας φίλος μου, που ήταν βετεράνος του Βιετνάμ, μπήκε στο σπίτι ενώ
εγώ ούρλιαζα και ρώτησε αν έχω λίγο απλό αλεύρι...

Έκφραση συμπαράστασης στους τραυματισθέντες συναδέλφους


poasy
Αθήνα, 23 Μαρτίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 402/10/33

  Mε αφορμή το σημερινό συμβάν στις Βρύσσες Αποκορώνου, όπου δυο αστυνομικοί των ΤΑΕ Κρήτης τραυματίστηκαν σοβαρά από 50χρονο κάτοικο της περιοχής, η Ομοσπονδία εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους συναδέλφους, τους εύχεται δε να επουλώσουν τα τραύματά τους και να επιστρέψουν σύντομα στα υπηρεσιακά τους καθήκοντα, καθώς και στις οικογένειές τους.

Χορηγίες της «Τράπεζας Πειραιώς» και Βοηθήματα των Κληροδοτημάτων «Γρυπάρη» και «Δαμιανοπούλου»

Χορηγίες της «Τράπεζας Πειραιώς» και Βοηθήματα των Κληροδοτημάτων «Γρυπάρη» και «Δαμιανοπούλου»


Από το Μ.Τ.Σ.ανακοινώνεται ότι, οι μετοχομερισματούχοι του Ταμείου (Στρατιωτικοί του Στρατού Ξηράς, ε.ε. και ε.α. και Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ που ανήκουν στην πρώην Χωροφυλακή, ε.ε. και ε.α.) και τα τέκνα τους, μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον,

Ο Αστυνομικός της Γειτονιάς σε 22 γειτονιές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη VIDEO

To εμπορικό 'θαύμα' της Green Cola

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

To εμπορικό 'θαύμα' της Green Cola
    Όταν πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική αγορά πολλοί πίστεψαν ότι η διάρκεια ζωής της θα ήταν περιορισμένη, αφού φιλοδοξούσε να αναμετρηθεί με πολυεθνικούς κολοσσούς που στην αγορά της cola είχαν μονοπωλιακή θέση.
    Η μέχρι στιγμής πορεία της όχι μόνο διέψευσε τα προγνωστικά, αλλά έκανε αρκετούς να μιλούν σήμερα για ένα «γκανιάν» που μπαίνει επιθετικά και στις αγορές του εξωτερικού. Η Green Colaέκανε δειλά την εμφάνισή της το 2012 και μέσα σε διάστημα τριών ετών βλέπει τις πωλήσεις της να ακολουθούν την ανιούσα, με τον πήχη να ανεβαίνει ολοένα και ψηλότερα.
    «Η φιλοσοφία του προϊόντος είναι βασισμένη στην καινοτομία, τη φυσικότητα και την πρωτοπορία αφού πρόκειται για ένα προϊόν μοναδικό στην κατηγορία του, τόσο για τα δεδομένα της ελληνικής, όσο και για τα δεδομένα της παγκόσμιας αγοράς. Περιέχει συστατικά φυσικής προέλευσης, φυσική καφεΐνη, αρωματικές ουσίες και στέβια, ενώ έχουν αφαιρεθεί «ενοχοποιημένα» συστατικά όπως για παράδειγμα το φωσφορικό οξύ και η ασπαρτάμη», αναφέρει στοFortune Greece.com, ο Γιώργος ΒενιέρηςNational Accounts Manager της Green Cola Company.
    Με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Kingston του Λονδίνου, ο Γιώργος συνεχίζει το όραμα του πατέρα του, Περικλή Βενιέρη, ο οποίος από κοινού με δύο φίλους έστησαν την Green Cola Company. Οι πωλήσεις της Green Cola πέρυσι άγγιξαν τα 9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο στόχος που έχει τεθεί από τη διοίκηση για τη τρέχουσα χρονιά είναι να υπάρξει μια περαιτέρω αύξηση της τάξης του 30% με 40%.
    «Τα μεγέθη της εταιρείας χρόνο με το χρόνο μεγαλώνουν. Το μερίδιο αγοράς διευρύνεται διαρκώς και αυτή τη στιγμή στην κατηγορία της cola διαμορφώνεται γύρω στο 5,5%. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε και να μεγαλώσουμε την κατηγορία με μια καινούρια πρόταση. Δεν εξάγουμε απλά το προϊόν μας στο εξωτερικό. Η στρατηγική που ακολουθούμε είναι να χτίζουμε μια αγορά και να εκπαιδεύουμε τους καταναλωτές της».

Rosselhoznadzor: Προτεραιότητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Ουγγαρία, μετά την άρση του εμπάργκο τροφίμων

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Rosselhoznadzor: Προτεραιότητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Ουγγαρία, μετά την άρση του εμπάργκο τροφίμων
    Υγειονομικούς ελέγχους σε ελληνικές, κυπριακές και ουγγρικές επιχειρήσεις  τροφίμων θα πραγματοποιήσει η αρμόδια ρωσική υπηρεσία  Κτηνιατρικού και  Φυτοϋγειονομικού ελέγχουRosselhoznadzor, με στόχο να επαναληφθούν  τάχιστα οι εισαγωγές στη Ρωσία, αμέσως μετά την άρση του εμπάργκο.
    Οι έλεγχοι στις κτηνοτροφικές επιχειρήσεις της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ουγγαρίας ξεκινούν από τις 6 Απριλίου, αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax, επικαλούμενο σχετική δήλωση του εκπροσώπου της  RosselhoznadzorΑλεξέι Αλεξένκο.

Κυριακή Δ' Νηστειών, Αγίου Ιωάννη της Κλίμακος


Posted: 21 Mar 2015 09:00 PM PDT

Αναβάσεις ζωής

«Έρωτι και πυρί θείας αγάπης πυρπολούμενος»

Αληθινό πρότυπο ζωής, ζωντανής και αυθεντικής πίστης είναι ο άγιος Ιωάννης της Κλίμακας, τη μνήμη του οποίου όρισε να τιμά η Εκκλησία μας τη Δ΄Κυριακή των Νηστειών. Το μεγάλο αυτό πνευματικό ανάστημα, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένας ταπεινός ασκητής. Έπλεε όμως μέσα στο πέλαγος της θείας Χάριτος. Ήταν ο κατ’ εξοχήν ασκητής του θεοβάδιστου όρους Σινά.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 23-3-2015


-----Original Message-----
From: apoyevmatini@googlegroups.com [mailto:apoyevmatini@googlegroups.com]
On Behalf Of Απογευματινή Κωνσταντινούπολη
Sent: Monday, March 23, 2015 2:19 AM
To: apoyevmatini@googlegroups.com
Subject: 23/3/2015
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com     " 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.Ο Ιερός Χρυσόστομος για τα δικαιώματα της γυναίκας

Η σθεναρή υποστήριξη του ι. Χρυσοστόμου στα δικαιώματα της γυναίκας

20 Μαρτίου 2015
 [Προηγούμενη δημοσίευση: http://www.pemptousia.gr/?p=92293]
Όλοι οι παραπάνω εκκλησιαστικοί συγγραφείς και Πατέρες υπερασπίστηκαν τη γυναίκα της εποχής τους έναντι των νόμων και της κοινωνίας που είχε θέσει σε κατώτερο επίπεδο τη γυναίκα από τον άνδρα, τονίζοντας ότι άνδρας και η γυναίκα αποτελούν μία ενιαία οντότητα τον άνθρωπο. Τονίζουν ότι και τα δύο φύλα πλάσθηκαν ισότιμα από το Δημιουργό. Τιμωρήθηκαν το ίδιο για την παρακοή τους και μέσω της ενανθρωπήσεως, του Πάθους, της Σταύρωσης και της Ανάστασης του Θεανθρώπου τους δόθηκε η αντικειμενική δυνατότητα της σωτηρίας και του να επιτύχουν το «καθ’ ομοίωσιν».

ΕΛΛΗΝΑΣ...

Συζητάνε τρία στελέχη Τραπεζών, ένας από Deutche Γερμανίας, ένας από Banka
Catalana Ισπανίας, και ένας από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ σχετικά με το τι θα
κάνουν όταν βγούν σε σύνταξη με τα λεφτά που θα έχουν καταφέρει να βάλουν
στην άκρη από τους μισθούς και τα bonus τόσων ετών προσφοράς στις τράπεζές
τους.

Η ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΛΛΗΣΙΑ

Μια οικογένεια Άγγλων περνούσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Γερμανία και κατά την διάρκεια ενός περιπάτου, παρατηρούν ένα χαριτωμένο σπιτάκι που τους φάνηκε κατάλληλο για να περάσουν τις επόμενές τους διακοπές. Ζήτησαν και έμαθαν λοιπόν ότι ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι ένας Διαμαρτυρόμενος Πάστορας. Αφού συναντήθηκαν μαζί του, έκλεισαν συμφωνία για τον επόμενο χρόνο.
Γυρνώντας όμως πίσω στην Αγγλία, ξαφνικά η σύζυγος θυμήθηκε ότι από ολόκληρο το σπίτι το μόνο δωμάτιο που ΔΕΝ κοίταξε, ήταν το W.C. (Water Close)
Έγραψε λοιπόν το εξής γράμμα στον Πάστορα : 

Όταν ο Θεος δημιούργησε τους Έλληνες



Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές. Έτσι, έκανε του Αμερικανούς τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούς αποφασιστικούς καου μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς και υπομονετικούς, και ούτω καθεξής. 

ΚΗΛΗ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αθήνα 23 Μαρτίου 2015


                                    ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ
                                     

Άμεση επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους προσφέρει στους αθλητές η λαπαροσκοπική αντιμετώπιση της κήλης με τοποθέτηση πλέγματος!
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα επιστημονικών μελετών,  τα οποία παρουσιάστηκαν

Πρόταση Περιπτερούχων για πάταξη του λαθρεμπορίου τσιγάρων

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

23/03/2015
Πρόταση για την επιβίωση της μικρής λιανικής υπέβαλλε το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Νομού Αττικής προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στους αρμόδιους υπουργούς.

Ένα εργαλείο έμπνευσης για τον περιπλανώμενο ταξιδιώτη

ΑΠΟ ΤΗΝ START-UP PAPERFLIES

23/03/2015
Έτοιμη για χρήση είναι η λειτουργία για έμπνευση από την PaperFlies.Η start-up με κύριο περιεχόμενο την μηχανή αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων, έχει σαν στόχο τους ταξιδιώτες που δεν έχουν συγκεκριμένο προορισμό στο μυαλό τους.

ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΜΕΑΡ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

23/03/2015

Ακυρώνονται οι αυξήσεις του Ειδικού Τέλους Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ) που είχε αποφασίσει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας από 1-1-2015, με τροπολογία - προσθήκη που έχει συντάξει το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ακόμη αγοράζουμε με βάση την ποιότητα

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΕΛΚΑ

23/03/2015
Με βάση την ποιότητα εξακολουθεί να αγοράζει ο καταναλωτής στις μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ


γεροντας παισιος ταφος
“Από τα δώδεκα μου χρόνια υπέφερα από δαιμόνιο. Η ζωή μου είχε γίνει μαρτύριο. Μετά τους εξορκισμούς που μου διαβάζανε αισθανόμουν σαν να με είχαν δείρει.

Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ. ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ


γαιδαρος στο πηγαδι
Μια μέρα o γάιδαρος ενός αγρότη έπεσε σε ένα πηγάδι.
Το ζώο φώναζε απελπισμένα για ώρες κι ο αγρότης προσπαθούσε να καταλάβει τι έπρεπε να κάνει.
Τέλος, αποφάσισε ότι το ζώο ήταν γέρικο, και τα έξοδα που απαιτούνταν για να το βγάλει από το πηγάδι ήσαν πολλά.

Ξηρό δέρμα και φαγούρα: 3 λύσεις θα σας ανακουφίσουν

Posted: Μαρτίου 22, 2015 at 9:05 πμ, Last Updated: 

Οι ουσίες που ερεθίζουν το δέρμα μας και μας προκαλούν φαγούρα και ξηροδερμία πολλές «κρύβονται» σε δεκάδες προϊόντα στο σπίτι με τα οποία ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή, όπως είναι τα καθαριστικά.
Για να καταπολεμήσετε τις δερματικές επιπτώσεις από αυτές τις ερεθιστικές ουσίες και να κάνετε το περιβάλλον του σπιτιού σας πιο ασφαλές για το δέρμα σας, δοκιμάστε τις παρακάτω πρακτικές συμβουλές.