ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Πότε και πώς θα γίνονται οι αιτήσεις για το κουπόνι των 230 ευρώ για δωρεάν λάπτοπ ή tablet και ίντερνετ


Posted: Δεκεμβρίου 20, 2014 at 12:10 πμ, Last Updated: 
Μέσα στις επόμενες ημέρες, πιθανότατα εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η προκήρυξη από το…
ΤΕΕ του προγράμματος«Ψηφιακή Αλληλεγγύη» μέσω του οποίου θα χορηγηθούν σε 289.000 δικαιούχους που έλαβαν το Κοινωικό Μέρισμα, δωρεάν λαπτοπ ή τάμπλετ αλλά και σύνδεση στο ίντερνετ για ένα χρόνο.

Σεξ παντού, έρωτας πουθενά, χρήμα παντού, όνειρα νεκρά


Posted: Δεκεμβρίου 19, 2014 at 8:03 μμ, Last Updated: 
strange vavel
Μετά από μια σειρά από μάσκες, πως μπορείς να αναγνωρίσεις το αληθινό σου πρόσωπο; Κι όμως έρχεται η στιγμή που πρέπει να κοιτάξεις στον καθρέφτη και να αναρωτηθείς ποιος τελικά είσαι. Μπορεί εκεί που θα κοιτάξεις να υπάρχει κενό. Έχασες την δυνατότητα να συγκινείσαι, θεώρησες την ευγένεια ψυχής αδυναμία και περιττή. Ξέχασες τους άλλους ανθρώπους για να σε ξεχάσουν.

Έτσι μας έμαθαν να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα οι γονείς μας


Posted: Δεκεμβρίου 19, 2014 at 6:41 μμ, Last Updated: 
ellhnida-mana
Σε μια επαρχιακή πόλη της Μακεδονίας, στη μαύρη και φοβερή Κατοχή του ’41 με ’42, όπου οι εκτελέσεις και οι σφαγές των αθώων ανθρώπων ήσαν ανελέητες και αθρόες, οι φυλακίσεις και οι εξορίες φοβερές, το ξύλο και τα βασανιστήρια τρομακτικά, και η πείνα ως γνωστόν θέριζε τους πάντες. Σε όλα αυτά δυστυχώς έχω και γω προσωπική πείρα διότι πολλά είδαν τότε τα παιδικά μου μάτια.

Οι βιολογικές καλλιέργειες δεν αποδίδουν (πολύ) λιγότερο από τις συμβατικές


Posted: Δεκεμβρίου 19, 2014 at 6:26 μμ, Last Updated: 
viologikes-kalliergeies-apodosi-119417
Οι αποδόσεις των οργανικών ή βιολογικών καλλιεργειών δεν υπολείπονται σημαντικά των συμβατικών, σύμφωνα με νέα μελέτη του Πανεπιστημίου Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια.

Δώδεκα ώρες συνεχούς δουλειάς για ένα iPhone – Απάνθρωπες συνθήκες εργασίας στα εργοστάσια της Apple στην Κίνα BBC Panorama Apple's Broken Promises BBC Documentary 2014 [Workers Life...

 

Posted: Δεκεμβρίου 19, 2014 at 5:45 μμ, Last Updated: 
iphone_15
Απάνθρωπες είναι οι συνθήκες εργασίας στα κινέζικα εργοστάσια που κατασκευάζουν προϊόντα της εταιρείας Apple, όπως φάνηκε μέσα από την κρυφή κάμερα δημοσιογράφων της εκπομπής του BBC, Panorama.

Ο αμερικανικός στρατός, για πρώτη φορά συμμετείχε σε χερσαίες επιχειρήσεις εναντίον μαχητών του ISIS


Posted: Δεκεμβρίου 19, 2014 at 4:43 μμ, Last Updated: 
irak
Ο αμερικανικός στρατός, για πρώτη φορά πραγματοποίησε χερσαία επίθεση σε ισλαμιστές αντάρτες του Ιράκ, σε μια πρώτη στρατιωτική σύγκρουση με μαχητές της εξτρεμιστικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος», στην δυτική ιρακινή επαρχία Αλ Ανμπάρ, συμμετέχοντας στην αντεπίθεση των ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας κατά παραστρατιωτικών ομάδων από τις τοπικές φυλές κοντά στη στρατιωτική βάση Ayn al-Asad, στη δυτική ιρακινή επαρχία Αλ Ανμπάρ, σύμφωνα με το ιρακινό πρακτορείο Waradana.

Η Σερβία και Κίνα υπέγραψαν 13 εμπορικές συμφωνίες και μνημόνια

Posted: Δεκεμβρίου 19, 2014 at 4:25 μμ, Last Updated: 

china
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Οι αντιπροσωπείες της Σερβίας και της Κίνας υπέγραψαν 13 συμφωνίες και τα μνημόνια που αφορούν τις υποδομές, τις μεταφορές, τα οικονομικά, την γεωργία και τις τηλεπικοινωνίες, αναφέρει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug.

Ποιες εισηγμένες «ανοίγουν το ταμείο» στους μετόχους

Ποιες εισηγμένες «ανοίγουν το ταμείο» στους μετόχους
    Εκτός από τους "συνήθεις υπόπτους", αρκετές επιχειρήσεις του ΧΑπροχώρησαν σε επιστροφές κεφαλαίων στους μετόχους. Ποιες ήταν οι πλέον γενναιόδωρες και ποιες αναμένεται να λάβουν αντίστοιχες αποφάσεις στο επόμενο διάστημα.
    Παρά το γεγονός ότι η πολιτική κατάσταση της χώρας είναι οξυμμένη και επικρατεί κλίμα γενικότερης αβεβαιότητας, δεν είναι λίγες οι εταιρείες του Χ.Α. που αποφασίζουν να ανοίξουν το συρτάρι του ταμείου τους και να δώσουν μετρητά στους μετόχους.
    Η κίνηση βέβαια είχε ξεκινήσει από πέρυσι, καθώς ορισμένες εισηγμένες μοίρασαν μετρητά στους μετόχους τους σε αντίθεση με ό,τι είχαν πράξει το 2013 (π.χ. ΤιτάνΕΛΒΑΛFG EuropeFolli Follie,Αεροπορία ΑιγαίουGrivalia, Sarantis, Epsilon Net), ενώ άλλες προχώρησαν σε διανομή σαφώς μεγαλύτερων ποσών από αυτά που μας είχαν συνηθίσει, όπως για παράδειγμα ο ΟΛΘ και η ΕΥΑΘ.
    Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στα «χαρτιά» που παραδοσιακά «μοιράζουν χρήμα», όπως π.χ. ο Καρέλιας, ο ΟΠΑΠ, ηΕΧΑΕ, η Motor Oil, η METKA, ο Κανάκης, η ΕΛΒΕ Ενδυμάτων, η Flexopack, η ΚΡΙ ΚΡΙ, η Βογιατζόγλου Systems ΒΟΣΥΣτα Μάρμαρα Κυριακίδη και η Mermeren Kombinat.
    H ουσία είναι πως το τελευταίο χρονικό διάστημα αρκετές εταιρείες αποφάσισαν να μοιράσουν χρήμα στους μετόχους και αυτό για διάφορους λόγους. Ενίοτε και για να καλυφθούν ανάγκες των βασικών μετόχων.  «Όταν έχεις να πληρώσεις τόσο μεγάλο ΕΝΦΙΑ, από κάπου πρέπει να αντλήσεις ρευστότητα», ανέφερε χαριτολογώντας μέλος διοικητικού συμβουλίου εταιρείας που αποφάσισε επιστροφή κεφαλαίου.

ΤΟ ΠΑΡΤΙ

Μια μέρα, οι αστερίσκοι αποφάσισαν να κάνουν πριβέ - πάρτι . Βγάζουν λοιπόν αφίσες που γράφουν:
* ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ - ΠΡΙΒΕ ΠΑΡΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΤΕΛΕΙΕΣ , ΟΞΕΙΕΣ , ΚΟΜΜΑΤΑ , ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ κλπ * 

"Καταδρομικές" καταθέσεις αγωγών κατά του δημοσίου μέσα από το ΥΠΕΘΑ και τα Επιτελεία!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr/  " 



onalert.gr
    “Μπαράζ” κατάθεσης αγωγών κατά του δημοσίου για τις περικοπές στους μισθούς των στρατιωτικών από στελέχη που υπηρετούν στο ΥΠΕΘΑ και στα Γενικά Επιτελεία! Το “μυστικό” της υπόθεσης είναι ότι πάρα πολλοί απ΄ όσους υπηρετούν στα…κεντρικά κι έχουν “υποστεί τις σχετικές συστάσεις” για αποφυγή προσφυγής στα δικαστήρια, έχουν επιλέξει να προσφύγουν μεμονώμενα σε “δικούς” τους δικηγόρους!
    Αποφεύγουν δηλαδή να καταθέσουν την αγωγή τους μέσω τωνΕνώσεων Στρατιωτικών έχοντας ίσως τον φόβο ότι μπορεί να γίνει γνωστή η απόφασή τους και θεωρούν πιο ασφαλή την “μοναχική πορεία” η οποία όμως κοστίζει περισσότερο. 

Το 34άμετρο χλιδάτο γιοτ που απέκτησε το Πολεμικό Ναυτικό -Πώς θα χρησιμοποιείται

ΠΗΓΗ : "http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Το 34άμετρο χλιδάτο γιοτ που απέκτησε το Πολεμικό Ναυτικό -Πώς θα χρησιμοποιείται
Φυσικά, ο Δένδιας βρήκε ευκαιρία να πεί τα δικά του…
Απορία τώρα. Τι θα το κάνει η ΣΝΔ το γιότ?
Απόπειρα απαντήσεως. Θα είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμο για απόπλουν, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, για μεταφορά μετ΄αναψυχής υψηλών ξένων επισκεπτών ( γύρω στο 1,55 με τα χέρια στην ανάταση ) και κυβερνητικών παραγόντων κτλ.
Κάνει και για ‘’πάρτυ’’. Μπορεί να το ζητήσει ο γιός του… Άσε, αυτός έχει το ‘’ΑΒΕΡΩΦ’’…την Τζούλια την έχουν ΟΛΟΙ
    Ενα πολυτελές γιοτ εντάχθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό . Πρόκειται για τη θαλαμηγό «Κύκνος 1», δωρεά του πρόεδρου τουΙδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη.
    Το 34 μέτρων γιοτ, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 άτομα (συν οκτώ προσωπικό), με τις έξι καμπίνες, τα πολυτελή σαλόνια και το τζακούζι, δόθηκε χθες στο Πολεμικό Ναυτικό, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου Σαλαμίνας/Αμφιάλη, στην περιοχή ευθύνης Διοικήσεως Ταχέων Σκαφών του Πολεμικού Ναυτικού, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας, Ιωάννη Λαμπρόπουλου, και της στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος και ανάδοχος του πλοίου ήταν η Αικατερίνη Ντουλάκη-Λασκαρίδου.
    Το πλοίο, σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, αναμένεται να καλύψει εκπαιδευτικές ανάγκες της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

O ενοχλητικός

Κάποιος τύπος έχει πάει διακοπές μόνος του και αφού αφήνει στο δωμάτιο τα πράγματα του, κατεβαίνει στην πισίνα να γνωρίσει κόσμο.
Βλέπει στις ξαπλώστρες ένα τύπο και αφού κάθετε δίπλα του και συστήνετε τον ρωτάει:
- Θέλετε να παίξουμε ένα τάβλι;

Γιατρέ μου, έχω ένα πρόβλημα...

- Γιατρέ, έχει φυτρώσει ένα καρότο στο αυτί μου. 
- Πολύ περίεργο αυτό. 
- Πράγματι, εγώ είχα φυτέψει σπανάκι.

Αλλαγή ημερομηνίας καταβολής μερίσματος ΜΤΣ Ιανουαρίου 2015 και μία πρόταση για Αξιολόγηση

Με σημερινή του ανακοίνωση το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του ότι η καταβολή του μερίσματος μηνός Ιανουαρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί τηνΠαρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015λόγω αλλαγής χρήσης οικονομικού έτους. Έτσι μέχρι στιγμής έχουμε:

Δείτε το χωριό του Αη Βασίλη στην Ελλάδα!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr "  



Δείτε το χωριό του Αη Βασίλη στην Ελλάδα!
    Άνοιξε το Χωριό του Αη Βασίλη στη Μεσαία ΜηλιάΟ Αη Βασίλης σας περιμένει!
    Έγιναν την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, στην πλατεία της Μεσαίας Μηλιάς Πιερίας από τον Ιερέα του χωριού και τον Πρόεδρο τουΠολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Μεσαίας Μηλιάς « Ο Αι Γιώργης » τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Αη Βασίλη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΠΗΓΗ :"   

Yiannis Perrakis i.p.a.chania@gmail.com

  " 

Στους αγαπητούς συναδέλφους προς τους οποίους υποβάλλεται 
παρακαλούνται για την δημοσίευσή του.
Ευχαριστούμε πολύ

 Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος  
Περράκης Ιωάννης
PPlease consider the environment before printing this e-mail
International Police Association
Yiannis Perrakis
Chania Region President

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΝΟΕΡΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ( Ανάρτηση 2η )

Συνεχίζονται οι αναρτήσεις για την ΚΙΝΑ .






ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ και ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΤΑΟΪΣΜΟΣ
Ο Λάο Τσε είναι ο εμπνευστής της φιλοσοφίας του Ταό. Η διδασκαλία του ανεξάρτητη από κοινωνικούς κανόνες, αφορά την πνευματική αυτογνωσία και την τελειότητα της φύσης, που υπερβαίνει όλα τα ζεύγη των αντιθέσεων.
Ο φιλοσοφικός Ταοϊσμός επέδρασε στις τέχνες και τα γράμματα.