ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!!



Την πλήρη ανατροπή των προϋποθέσεων πρόωρης συνταξιοδότησης που αφορούν κυρίως τους ασφαλισμένους του Δημοσίου, άνδρες και γυναίκες, με στόχο να μη βγαίνει κανείς στη σύνταξη κάτω από τα 60 έτη, προτείνει στη μελέτη του για το Ασφαλιστικό το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (Κ.Ε.Π.Ε.), τινάζοντας έτσι «στον αέρα» τα σχέδια ζωής για περίπου 150.000 πολίτες, καθώς τόσοι υπολογίζεται ότι μπορούν να κάνουν χρήση των ευνοϊκών διατάξεων τους επόμενους μήνες. 

Το... διαφημίζειν φυγείν αδύνατον

Οι επαγγελματίες της διαφήμισης, θέλοντας να εντυπωθεί το προϊόν στο αγοραστικό κοινό, χρησιμοποιούν πολύ συχνά στοιχεία από τη λαϊκή παράδοση (π.χ., παροιμίες, γνωμικά), καθώς είναι μια γνώση που όλοι την κατέχουν και μπορούν εύκολα να αποκωδικοποιήσουν τα μηνύματά της.
«Των φρονίμων τα παιδιά πριν καούν... δροσίζονται»«Των φρονίμων τα παιδιά πριν καούν... δροσίζονται»Το βιβλίο «Εντυπη διαφήμιση και λαϊκός πολιτισμός», εκδόσεις «Αρμός» του Μηνά Αλ. Αλεξιάδη, καθηγητή Λαογραφίας στο τμήμα Φιλολογίας, τομέας Βυζαντινής Φιλολογίας και Λαογραφίας στο ΕΚΠΑ, εξετάζει τη λειτουργικότητα του λαογραφικού στοιχείου στην έντυπη διαφήμιση. «Ως έντυπη διαφήμιση εννοούνται τα διαφημιστικά κείμενα που καταχωρίζονται στον παραδοσιακό καθημερινό Τύπο (καθημερινές και εβδομαδιαίες εφημερίδες και τα περιοδικά), άλλα διαφημιστικά σημειώματα που διακινούνται ανεξάρτητα, ή επιγραφές σε προϊόντα. Περιλαμβάνει επίσης πλούσιο εικαστικό υλικό από σχετικά διαφημιστικά κείμενα. Το υλικό του βιβλίου μου συγκεντρώθηκε (προπάντων) από καθημερινές αθηναϊκές εφημερίδες. Είναι η τέταρτη έκδοση του νεοσύστατου Ινστιτούτου Λαϊκού Πολιτισμού Καρπάθου».

ΒΙΝΤΕΟ-Τι παθαίνει το σώμα μας όταν δέχεται επίθεση κουνουπιού Mosquito mouthparts

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Αυγούστου 12, 2014 at 8:26 πμ, Last Updated: 
kounoupia-kutara
Τα κουνούπια είναι ίσως οι πιο ενοχλητικοί επισκέπτες του καλοκαιριού ειδικότερα όταν έρχονται για να διαταράξουν τον ύπνο μας.

Τα συνηθέστερα συμπτώματα καρκίνου που δεν πρέπει να αγνοήσετε

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: Αυγούστου 12, 2014 at 9:31 πμ, Last Updated: 
καρκινοσ
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκτιμά ότι περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο από καρκίνο σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΟΥ, περίπου το 30% των περιστατικών καρκίνου μπορούν να προληφθούν χάρη στη σωστή διατροφή, τη συστηματική άσκηση και άλλες αντίστοχες υγιεινές συνήθειες.

Οι Σκοπιανοί πήραν μέτρα κάτα των Ελλήνων στρατιωτών

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Αυγούστου 12, 2014 at 11:00 πμ, Last Updated: 
οι-σκοπιανοί-πήραν-μέτρα-κατα-των-Ελλήνων-στρατιωτών
“Τα Σκόπια καταδικάζουν τη συμπεριφορά των Ελλήνων στρατιωτών”
Η κυβέρνηση των Σκοπίων με δελτίο τύπου ανακοίνωσε ότι έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τιμωρία τέτοιων πράξεων βίας στην Ελλάδα, που υποκινούν το διακρατικό μίσος. 

Οργανικά και όχι ανόργανα

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Αυγούστου 12, 2014 at 10:25 πμ, Last Updated: 
organika-kai-oxi-anorgana
Καμμιά άνόργανη ουσία δέν άφομοιώνεται
Κάθε ανόργανο στοιχείο πρέπει νά μεταβληθή σέ όργανικό προηγουμένωςπερνώντας άπό τό πολυσύνθετο καί τόσο τέλειο εργαστήριο καί χημείο, πού λέγεται φυτό. Μόνο όταν εισαχθούν στο στομάχι μας οί ούσίες υπό μορφήν σταφυλιού, αχλαδιού, τομάτας ή μαρουλιού χωνεύουν, άφομοιώνονται καί άνταποκρίνονται στις άνάγκες τού σώματος.

Στα ύψη οι εξαγωγές πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων της Ρωσίας

ΠΗΓΗ : " pentapostagma    " 

Posted: Αυγούστου 12, 2014 at 8:00 πμ, Last Updated: 
στα-ύψη-οι-εξαγωγές-πολεμικών-πλοίων-και-υποβρυχίων-της-Ρωσίας
Τετρακόσια περίπου πλοία και υποβρύχια ρωσικής ναυπήγησης βρίσκονται σε υπηρεσία στους Πολεμικούς Στόλους 27 χωρών του κόσμου, ενώ ολοένα περισσότερες νέες παραγγελίες δέχεται η ρωσική βιομηχανία οπλικών συστημάτων.

Κεφαλλονιά: Εμφανίστηκαν τα φιδάκια της Παναγίας στα Αργίνια!

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma,    " 

Posted: Αυγούστου 12, 2014 at 1:17 πμ, Last Updated: 
fidakia-panagias
Στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας 11 Αυγούστου εμφανίστηκε στα Αργίνια το πρώτο φιδάκι της Παναγίας.

Η μητέρα να προσφέρει στο παιδί της το χάδι της προσευχής

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: Αυγούστου 11, 2014 at 10:22 μμ, Last Updated: 
picassomotherandchild72
Η αγωγή των παιδιών αρχίζει άπ’ την ώρα της συλλήψεως τους. Το έμβρυο ακούει κι αισθάνεται μέσα στην κοιλιά της μητέρας του. Ναι ακούει και βλέπει με τα μάτια της μητέρας. Αντιλαμβάνεται τις κινήσεις και τα συναισθήματα της, παρόλο που ο νους του δεν έχει αναπτυχθεί.

Δείτε με ποια σοβαρή πάθηση συνδέεται η μούχλα στο σπίτι!!!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: Αυγούστου 11, 2014 at 10:00 μμ, Last Updated: 
δείτε-με-ποια-σοβαρή-πάθηση-συνδέεται-η-μούχλα-στο-σπίτι
Η υγρασία και η μούχλα είναι γνωστό πως πυροδοτούν το άσθμα και τις αλλεργίες, όμως αυξάνουν επίσης τον κίνδυνο μιας σοβαρής νευρολογικής πάθησης που χτυπά συχνά την τρίτη ηλικία.

Δοκιμάστε αυτό το πεντανόστιμο smoothie και ξεχάστε τη δυσκοιλιότητα!!!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Αυγούστου 11, 2014 at 9:00 μμ, Last Updated: 
δοκιμάστε-αυτό-το-πεντανόστιμο-smoothie-και-ξεχάστε-τη-δυσκοιλιότητα
Πρόβλημα δυσκοιλιότητας; Πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται από αυτή. Για να λύσετε το πρόβλημα και να νιώσετε καλύτερα θα πρέπει να βάλετε την άσκηση στη ζωή σας και φυσικά να εντάξετε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο τις ακόλουθες τροφές: ελαιόλαδο, δαμάσκηνα, ακτινίδια, προιόντα ολικής άλεσης, βασιλικό, λιναρόσπορο.

Τέλος οι συντάξεις κάτω από τα 62 έτη

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Αυγούστου 11, 2014 at 7:00 μμ, Last Updated: 
τέλος-οι-συντάξεις-κάτω-από-τα-62-έτη
Τον τερματισμό των πρόωρων συντάξεων κάτω των 62 , με ενδεχόμενο κατάργησης ακόμα και της δυνατότητας κατοχύρωσης σύνταξης σε χαμηλότερη ηλικία μέσω της αναδρομικής αναγνώρισης πλασματικών ετών, επεξεργάζεται το υπουργείο Εργασίας με οδηγό τις προτάσεις του ΚΕΠΕ για τις ενοποιήσεις Ταμείων.

Δέκα σημάδια ότι έχετε σκουλήκια στο έντερο ή το στομάχι

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma    " 

Posted: Αυγούστου 11, 2014 at 5:32 μμ, Last Updated: 
staparaskinia
Τα παράσιτα στο γαστρεντερικό σύστημα είναι πολύ πιο συχνό φαινόμενο από ό, τι νομίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Το ότι τέτοια παράσιτα έχουν άνθρωποι μόνο στις υπανάπτυκτες χώρες είναι μύθος.

Τσίμπημα από τσιμπούρι μετατρέπει τους ανθρώπους σε χορτοφάγους!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: Αυγούστου 11, 2014 at 5:00 μμ, Last Updated: 
τσίμπημα-από-τσιμπούρι-μετατρέπει-τους-ανθρώπους-σε-χορτοφάγους
Τσιμπούρι κάνει τον άνθρωπο που θα τσιμπήσει αναγκαστικά χορτοφάγο από τη μία στιγμή στην άλλη.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma   " 

Posted: Αυγούστου 11, 2014 at 4:20 μμ, Last Updated: 
obama-poutin
Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα σχέδια των Αμερικανών για την Ελλάδα, περιλαμβάνονται σ΄ ένα μακροσκελές
άρθρο Ρώσου που έχει δημοσιευθεί στο nvo.ng.ru.
“Βαλκανική Ομοσπονδία” στην οποία θα έπρεπε να ενταχθούν η Βουλγαρία, η Γιουγκοσλαβία, η Τουρκία, η Ελλάδα, η Αλβανία και η «Μακεδονία» όπως την ανέφεραν σχεδίαζαν οι Δυτικοί από το 1940 ακόμη. Εμπνευστής της ιδέας που στόχο είχε να κρατήσει τη Σοβιετική Ένωση μακρυά από τα Βαλκάνια, ήταν ο Ουίνστον Τσώρτσιλ που “οραματιζόταν” μια Ομοσπονδία που θα ήταν ανεξάρτητη κρατική οντότητα, υπό την εποπτεία της Μεγάλης Βρετανίας!

Υπεγράφη η συμφωνία-μαμούθ Ιράν-Ρωσίας για «ανταλλαγή πετρελαίου έναντι αγαθών»

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Αυγούστου 11, 2014 at 4:00 μμ, Last Updated: 
υπεγράφη-η-συμφωνία-μαμούθ-ιράν-ρωσίας
Η Ρωσία και το Ιράν υπέγραψαν συμφωνία-μαμούθ διάρκειας 5 ετών, η οποία προβλέπει την εντατικοποίηση της οικονομικής συνεργασίας των δύο χωρών σε ένα ευρύτατο πλαίσιο.
Είναι η βάση για μια συμφωνία «ανταλλαγής πετρελαίου έναντι αγαθών» ανάμεσα στις δυο χώρες, που μπορεί να φθάσει και τα 2,35 δισ. δολάρια ετησίως.

Φτιάξτε “σπιτικό” λάδι μαυρίσματος… σχεδόν ανέξοδα!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Αυγούστου 11, 2014 at 3:28 μμ, Last Updated: 
Woman Applying Suncream
Πείτε «ναι» στα φυσικά έλαια και το «σπιτικό» λάδι μαυρίσματος, καθώς η ηλιοθεραπεία και οι βουτιές στην παραλία βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Πρόκειται για έλαια που αναζωογονούν και προστατεύουν το δέρμα, ενώ παράλληλα χαρίζουν ένα «ηλιοκαμένο» χρώμα σχεδόν ανέξοδα. Παρακάτω θα βρείτε ορισμένα από τα οφέλη των ελαίων και τις top συνταγές για να αποκτήσετε και εσείς… το δικό σας σπρέι για την παραλία!