ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Συνταξιοδοτικά - Ασφαλιστικά θέματα στελεχών Σ.Α. & E.Δ


Το σχέδιο νόμου «Ρύθμιση θεμάτων στρατιωτικών συντάξεων» έχει ήδη δημοσιευτεί και αναμένεται να ψηφιστεί μετά το πέρας και της δεύτερης Κυριακής των εκλογών. 

Ερώτημα:
1).«Ριζικές αλλαγές στο συνταξιοδοτικό καθεστώς των στρατιωτικών φέρνει η έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, του Σ.Ν. για την τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικών και Στρατιωτικών Συντάξεων. 
Παρέχεται η δυνατότητα στο σύνολο του στρατιωτικού προσωπικού να αναγνωρίσει (5) πλασματικά χρόνια για να συμπληρώσει τα απαιτούμενα για συνταξιοδότηση έτη υπηρεσίας (40 έτη, εκ των οποίων 35 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας). 

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΕ

ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ

23/05/2014
Η τραπεζική ενοποίηση θα συμβάλει στην αποκατάσταση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και της εμπιστοσύνης στην ευρωπαϊκή οικονομία, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Στοιχεία για την ανάδειξη του ευρωκοινοβουλίου

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

23/05/2014
Οι 751 βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπως ορίζει η Συνθήκη της Λισαβόνας, θα αναδειχθούν από 500 εκατομμύρια πολίτες από τις 22 έως τις 25 Μαΐου στα 28 κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στην περιοχή Οκμεϊντάν της Κωνσταντινούπολης


Βίαια επεισόδια σημειώθηκαν χθες στην περιοχή Οκμεϊντάν της Κωνσταντινούπολης,

Ανησυχία στην Ευρώπη από το κλίμα ακραίας πόλωσης στην Ελλάδα

Σήμερα στο Σύνταγμα η κεντρική συγκέντρωση της Ν.Δ.

23/05/2014
Ανησυχία εντός και εκτός συνόρων προκαλεί το κλίμα ακραίας πόλωσης μέσα στο οποίο διεξάγονται οι ευρωεκλογές – εξαιρετικά ακραίο ακόμη και για τα ελληνικά δεδομένα, αφού στην Ελλάδα παραδοσιακά οι ευρωπαϊκές εκλογές μετατρέπονται σε πεδίο σύγκρουσης εσωτερικής κατανάλωσης.